Kako oropati Slovenijo za tri milijarde?

Kako oropati Slovenijo za tri milijarde?

Hlapec pomaga gospodarju in je zato plačan. Službo lahko zamenja. Hlapec lahko vpliva na ceno svojega dela. Suženj ni plačan. Ceno sužnja določa gospodar.

Večkrat beremo in slišimo, da smo hlapci v Evropski uniji, kar bi bilo odlično, ker zdaj smo sužnji.

RTV Slovenija, Brezno

RTV Slovenija, Brezno

Prelomna in vrhunska televizijska oddaja Brezno, RTV Slovenija, je v celoti razgrnila veleizdajo, ki je slovenske banke in podjetja razprodala, vse nas pa zadolžila. Lahkotnost kriminala v Sloveniji spominja na preroško diagnozo Vesne Godina, ki je zapisala, da Slovenija ni kolonija, ampak podkolonija. Kajti vse se je dogajalo po nepravnih in krivičnih navodilih Evropske komisije in Evropske centralne banke.

Če je britanski imperij poslal v Indijo častnike in admirale, so v Sloveniji ocenjevali naše premoženje, kar neizobraženi romunski študentje in poljski pripravniki. Mednarodne službe so za to »delo« pobrale desetine milijonov evrov. Ob tem, da v Sloveniji starši prosjačijo za terapije svojih otrok, in starejši pogosto nimajo ne dostojne hrane ne oskrbe. Še angeli bi jokali, če bi solze imeli.

Trdo delo generacij Slovencev in Slovenk – torej tovarn in poslovnih objektov, je bilo ocenjeno s strani najetih preplačanih diletantov, ki so se v avtomobilih peljali mimo (!) tovarn. Niti na tla niso stopili, niti vrat niso odprli. Nič. Zdaj je vsakemu postalo jasno, da smo Slovenci zanje sužnji, katerim kupci niti ne pogledajo v obraz. Razvrednotili so nas s pomočjo domačih izdajalcev v dragih oblekah: »levih«, »desnih« in »sredinskih«.

V oddaji Brezno že na začetku izvemo, da se je usodni trenutek za Slovenijo zgodil, ko je Janez Janša, takrat vodja vlade, na radiu Ognjišče naznanil, da se slovenskim bankam slabo piše. Je Vatikan za Slovenijo zazvonil plenjenje tujcev? Ni prvič. Bomo zdaj gledali »lov na slovenske čarovnice«? Tudi ne prvič.

Brezno kriminala lakiranih čevljev in neznosne lahkotnosti razprodaje tujcem, je odprto. Hkrati se začenja tudi sprenevedanje, da se bo zakrila odgovornost evropskih institucij. Dvigoval se bo prah obtožnic, nihče pa si ne bo upal poklicati Evropske komisije na odgovornost. Gospodarji bodo gledali pretep sužnjev za zabavo javnosti in predvsem njih samih.

Denar za Evropske projekte mora od zdaj naprej Sloveniji pripadati avtomatično in v povečanem obsegu. Ker je naš in nam pripada – ljudem. Bančno luknjo smo preplačali za tri milijarde evrov. Banka Slovenije ima na vesti življenja, enako, kot, če bi streljali.

Slovenija – vstanii!


Foto: Pixabay

Iran: »Trump bo plačal«

Iran: »Trump bo plačal«

»Vse, kar vem danes, so me naučile živali«

»Vse, kar vem danes, so me naučile živali«