Teroristi v Siriji kažejo le deklice: »Ko bom velik, se bom razstrelil!«

Teroristi v Siriji kažejo le deklice: »Ko bom velik, se bom razstrelil!«

Pravkar v Siriji poteka bitka za Idlib. Sirijo iz Libanona bombardira Izrael. Kakor je ugotovljeno, zavezniške sile Nata prikrito z orožjem in hrano podpirajo »zmerne teroriste« in islamske skrajneže Al Kaida. Skupine »zmernih upornikov«, ki so dokazano povezane z islamskimi skrajneži tako s pomočjo Nato zaveznikov že leta povzročajo razdejanje, pokole in smrt v Siriji. Zahodni mediji kljub temu sirske in ruske sile, ki napadajo postojanke islamskih skrajnežev, označujejo za »morilce«.

Poleti so zavezniške sile Nata pod okriljem ZDA na vsak način želele še eno pretvezo kemičnega napada v Siriji, zato, da bi državo zravnale z zemljo. Kljub obveščanju o namerah teroristov v Združenih narodih s strani Sirije in Rusije so ZDA načrtno prezrle vse informacije: »Kar pove Rusija, ni res.« Kljub temu, da ameriške oblasti že letos avgusta javno priznajo, da je v Idlibu največja postojanka Al Kaide od napada na dvojčka dalje, kar predstavlja »velik problem«. Vendar, ko je v vprašanju interes ZDA, se tudi New York Times potrudi, da najde »človeško« plat teroristov Al Kaide.

Screen Shot 2018-09-05 at 11.32.57.png

Kako daleč so pripravljeni iti »napredni« mediji v zagovarjanju islamskih skrajnežev, je jasno iz naslova Guardiana, ki napade na teroriste označuje za »krvavo kopel«. V medijski manipulaciji bitke za Alepo so uporabili nastop deklice Bane, ki so jo za njeno prepričljivo »igro«, povabili tudi na podelitev oskarjev.

Screen Shot 2018-09-05 at 11.34.14.png

Deklica Bana iz Sirije je »čez noč« dobila popularen Twitter račun. Izmed 14 milijonov sledilcev prav je prav Bano podprla pisateljica Joanne K. Rowling, ki ji je zaželela prijetno branje Harryja Potterja. Pisateljica je podpornica vladajočih elit in tega ne skriva. Iz Idliba se zdaj »javlja« deklica Hala, ki prav tako svetu sporoča, da ni »teroristka«. Čemu na Twitterju kažejo le majhne ljubke deklice, naj ne osvobodijo Sirije izpod teroristov? Kje so njihovi moški sorodniki s puškami? Moški otroci pripadnikov Al Nusre in Al Kaide v Siriji so že na začetku oboroženega napada v kamero govorili, da si »želijo« postati »borci« in »samomorilci« (izvaja dečkov 30:46). Menda zato majhni fantki ne krasijo Twitter računov kot Bana in Hana? Kajti oni že od rosnih let za moškimi ponavljajo besede, katerih usodnega pomena ne poznajo.

Vlada Bašarja al Asada je za pomoč v boju proti teroristom zaprosila Rusijo, s tem si je nakopala dodaten srd ZDA, ki so vajene, da zmeljejo v prah posamezno državo brez poseganja sil, ki se lahko z njimi merijo v vojaški moči. Zaveznice Nata so vajene šibkejših nasprotnikov, ki jih z minimalno škodo zase uničijo in nato državo prepustijo teroristom, ki so njihove vdani služabniki. Tako je država uničena dvakrat: z vojno in vladanjem ekstremistov.

Novo šolsko leto v Siriji

V drugih delih Sirije, kjer ni islamskih skrajnežev, so septembra v šolske klopi že sedli tako dečki kot deklice. Vse učiteljice in učenke ne nosijo rute, ni obvezno. Sirija je na osvobojenem ozemlju zaposlila 30.000 novih učiteljev. Šolanje vseh se spodbuja in podpira, kar ne velja za države, kjer so prevladali » zmerni uporniki«, ki jih z orožjem zalagajo zavezniki Nata.

Če ob vsem tem še kdo meni, da je »režim« Bašarja al Asada slabši od »zmerih upornikov«, ima drugačne interese kot človekoljubje?

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Zdravo Slovenija 1-18.jpg

Foto: SANA in Twitter

»Šiško je orodje politike, ki vodi Slovenijo«

»Šiško je orodje politike, ki vodi Slovenijo«

Pogreb McCaina: Generacije zločinov ZDA kot »herojstvo«

Pogreb McCaina: Generacije zločinov ZDA kot »herojstvo«