Pogreb McCaina: Generacije zločinov ZDA kot »herojstvo«

Pogreb McCaina: Generacije zločinov ZDA kot »herojstvo«

Pogreb ameriškega senatorja Johna McCaina, ki je brezvestno služil silam političnega režima ZDA, ki seje smrt po celem svetu, je bil odvratna predstava politične propagande.

Screen Shot 2018-09-03 at 10.56.35.png

Hčerka Meghan McCain je na pogrebu opisovala »herojstvo« svojega očeta v najbolj »grozljivih delih sveta«, kjer je »osvobajal življenja ljudi«. Koga natančno je McCain osvobodil v Vietnamu? Za domačine je imel na zalogi le rasistične psovke. »Sovražim jih 'kurbe'. Celo življenje jih bom sovražil.«* John McCain je bil tudi proti, da rojstni dan Martina Luthra Kinga postane državni praznik. Hkrati pa je predlagal Sarah Palin za predsednico ZDA. V Siriji se je McCain fotografiral s teroristi, ki so ugrabili 11 letnega fantka. Navdušen je bil tudi nad neonacisti v Ukrajini, za katere je predlagal, da dobijo orožje, ki ga »potrebujejo«. Na pogrebu McCaina se je zbrala vsa ameriška politična »elita« in si podajala bombončke. Večina javnosti pa je ta pogreb lobotomirano spremljala kot znak pietete. Za McCaina, za katerega je najtemnejši košček groba nagrada, so priredili parado patriotizma.

Screen Shot 2018-09-03 at 10.35.19.png

Vojni veteran Vietnama in režiser, Oliver Stone, še posebej ne razume, kako lahko mediji poveličujejo takšnega politika, ki je kljub videnim grozotam, podpiral vojno v Ukrajini, Siriji in Libiji, Afganistanu, Bosni, Kosovu, Nikaragvi, Vietnamu in Iraku ter Kamboži in Palestini. Nič presenetljivega, da so McCainu na Twitterju žalostinko namenili tudi proizvajalci orožja.

Screen Shot 2018-08-26 at 20.32.57.png

Hkrati je ta pogreb dobrodošel za vse, ki jim vsaj delček vesti in razuma še delujeta neokrnjeno. Barack Obama, predsednik, ki je z droni moril speče družine po svetu, kot da bi igral tetris, je sedel v vsej svoji »simpatičnosti« s soprogo, ki je sprejela bombonček iz roke še enega krvoločnega predsednika ZDA, Georga W. Busha, ki je s svojimi blodnjami o terorizmu povzročil milijone mrtvih. Gospodarji vojne in smrti so se tako nastavljali kameram in igrali za svojo hollywoodsko masko, za katero so poguba, prezir, laži, manipulacije, beda in smrt.

Screen Shot 2018-08-26 at 20.35.17.png

Kakšni spori med republikanci in demokrati neki! Od »naprednih demokratov« kot sta George Soros in Berni Sanders, vse do Baracka Obame in Georga W. Busha, so vsi slavili »heroja« McCaina. Roke teh »uglajenih« politikov so tako krvave, da četudi se rodijo še stokrat, si jih bodo težko umili, tako velika je teža njihovih zločinov.

Screen Shot 2018-08-26 at 20.32.16.png

Kdaj se bo človeštvo prebudilo in tega marša smrti, ki se kaže kot demonska povorka zloščenih obrazov, ki bljuva sovraštvo, zavito v politično korektnost?

Screen Shot 2018-09-03 at 09.58.15.png

Posebno prekletstvo so mediji, ki ne problematizirajo in ne kažejo gore trupel za vrati politikov, ki so jim nadeli demokratično podobo, čeprav so krvniki sveta. Prav v njihovem imenu ti mediji označujejo države, o katerih nimajo ne pojma ne interesa, za »režime«. Sami pa živijo v najhujšem režimu vampirjev, ki izsesavajo ljudi, kjer koli le morejo. Komur ne morejo piti krvi, zelo dobesedno, ga označijo za komunista, diktatorja ali terorista.

Ameriški mediji so vojne dobičkarje, kot je Henry Kissinger, Dick Cheney in George W. Bush poimenovali kot »junake«, ki bodo pregnali Donalda Trumpa. Kaj ni dovolj krvavih dolarjev za vse? Kdaj se bomo prebudili iz hollywoodske nočne more?

*Uporabljena je beseda gook, ki pomeni prostitutko. Slabšalni izraz za črnce ali Azijce.  

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Zdravo Slovenija 2-18 oblačia.jpg
Teroristi v Siriji kažejo le deklice: »Ko bom velik, se bom razstrelil!«

Teroristi v Siriji kažejo le deklice: »Ko bom velik, se bom razstrelil!«

Cenzura vseh, ki se ne klanjajo kontroli javnosti

Cenzura vseh, ki se ne klanjajo kontroli javnosti