Tok, tok Slovenija! Nacizem je pred vrati!

Tok, tok Slovenija! Nacizem je pred vrati!

Slavoj Žižek je za RT napisal, da je imela nedavna kraljeva poroka »osvobajajoč« pomen in da kritika ni (!) upravičena. Narod strada, parada parazitov se odeva v blišč in temu naj ploskamo? Ja, velik del »levice« se je prodal. Kam smo prišli, da mora Anglež Žižku razlagati, da je taka poroka s sladkorjem prevlečen fašizem?

Ali pa revija Mladina, ki se norčuje iz veganstva, alternativnega šolanja in zdravljenja, skratka vsega, kar ni salonsko levičarstvo srednjega razreda. Posnemajo ameriško propagando in se pretvarjajo, da gojijo intelektualnost. Jok brate, odpade!

Da ne govorimo o slovenski politični »levici«, ki se valja v prahu pred vsakim dolarjem tujih investicij. Vsa ta silna politična naprednost ni bila zmožna uskladiti zakonodaje glede zapisa vode v ustavo od leta 2016! Porazno, kriminalno in strašljivo! Delovna skupina se je sestala trikrat. So podkupljeni, onemogočeni ali leni? Zakaj niso o svojih težavah povedali javnosti? Kaj ni to njihova dolžnost?

Ali to pomeni, da nam bodo desne stranke prinesle kaj več upanja! Kje pa! Tam je šele stampedo rasizma, plitkosti in brutalnega kapitalizma.

Če prvak NSi blodi o abortusih, medtem ko Kemis gradi novo streho, Magna napreduje in se proizvaja glifosat! Tak politik bi otroke vrgel v strupe, samo, da se rojeva? Pa kaj je tem ljudem?

Kaj šele SDS, poleg tega, da nacizem kar šprica od njih, predvidevajo, da bi v zdravstvu uvedli »nekatera načela gospodarstva«? Kaj naj bi to pomenilo, da bo javno zdravstvo »ekonomsko zainteresirano« in se bo »tržilo« doma in v tujini? Ali to pomeni, da bo operacija stala 100.000 evrov? Koliko bo stal »ekonomsko zainteresiran« dom za starejše? 2500 evrov na mesec?

Domnevna politična levica je zablodila s preštevanjem 56. možnosti različnega spola, medtem ko se je z lažmi udrihalo po Rusiji in bombardiralo Sirijo. Totalno je izgubila kompas z vzvišenostjo in ploskanjem kapitalističnim tajkunom in je mižala na obe očesi glede domače mafije. Zato se je opogumil desni nacizem, ki si upa groziti z umori, posilstvi in »nacionalno čistostjo«. Smo med peklom in kanalizacijo.

Če je domnevna levica molčala, ko NATO pobija izven meja Evrope in je dopuščala »menjavo režimov«, si lahko od desnice obetamo, da bo uvedla nacizem najprej doma. Nato pa še podpirala uničevanje drugih držav s pomočjo NATA. Ali sploh obstaja rešitev? Mora obstajati, ker vedno obstaja. Vsekakor pa odgovor nanj v Sloveniji ni na desni.

Klik na oglas je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Foto: grothia.gr

Strokovno usposobljeni? Brez pomena - službo dobite le preko zvez!

Strokovno usposobljeni? Brez pomena - službo dobite le preko zvez!

Kazen za starše, če gre otrok prej na počitnice

Kazen za starše, če gre otrok prej na počitnice