»Obsojamo zločine izraelske vlade«

»Obsojamo zločine izraelske vlade«

Prevod: Janez Ferkov

Govor, ki ga je 20. aprila letos na protestu pred izraelskim konzulatom v New Yorku povedal rabi Aron Jacobowitz. Prisostvovala je množica anti-sionističnih Judov iz ortodoksne skupnosti.

Tu smo se danes zbrali, da obsodimo nezaslišane zločine izraelske sionistične vlade.

Danes je dan, na katerega sionistični verolomniki praznujejo njihov tako imenovani dan neodvisnosti. Za verodostojne Jude po vsem svetu in še posebej tiste v sveti deželi je to dan žalovanja, bede in trpljenja, ki so doleteli naš narod, odkar je sionistični zatiralec prevzel nadzor nad sveto deželo.

Sionistični sleparji se pretvarjajo, da zastopajo Jude in naše interese, vendar so v resnici popolnoma razhodni in navzkrižni. Ustanovitelji sionizma in njihovi privrženci se že od svojega nastanka trudijo biti neodvisni od judovstva, od vladavine vsemogočnega, od spoštovanja Tore, od judovskih moralnih vrednot, od temeljnih človekovih moralnih vrednot in neodvisni od božanskega jarma diaspore, ki je ena od osnovnih načel judovske vere. Ker nas je Vsemogočni poslal v izgnanstvo, smo prepovedani imeti kakršne koli nacionalistične težnje.

Za doseganje svojih ciljev uporabljajo ne-judovsko in nečloveško ravnanje za uresničitev svojih nacionalističnih teženj. Vojskujejo se, povzročajo trpljenje in se vpletajo v tuje vladne zadeve, kar je v absolutnem nasprotju s Toro.

Že od nastanka je bilo to gibanje goreče zavrnjeno s strani vseh rabinskih oblasti in judovskih voditeljev, in enako velja tudi danes. V semdemdesetih letih od nastanka je gibanje sionizma doseglo zgolj prehod judovstva iz religije v nacionalizem. Gojijo, poučujejo in širijo ateizem ter globalno mržnjo in antisemitizem. Sionizem je najslabša vrsta duhovnega virusa, ki izkoreninja judovstvo. S poimenovanjem države Izrael, se je storila najhujša kraja identitete, saj je njihovo sramotno vedenje v popolnem protislovju s Toro.

Torej, danes smo se tu zbrali Tori poslušni Judje, da obsodimo njihovo vedenje ter jasno in glasno celemu svetu razglasimo, da Judje niso sionisti, in sionisti niso Judje. Ne prej, ne zdaj in tudi nikoli ne bodo zastopali Tori sledečih Judov.

Poleg tega so njihovo postavljanje veleposlaništev in politične odločitve zgolj sionistična agenda, ki se ne nanaša na prave Jude.

Danes smo tu, da od svetovnih voditeljev zahtevamo, da rešijo naše sovernike hudih krutosti in preganjanja s strani sionistične vlade, ki jih v zadnjih desetletjih vedno bolj tlači z namenom zadušitve glasa svobodne veroizpovedi in govora. Včasih rutinsko zapirajo in mučijo dečke in dekleta, ki upravičeno in vestno nasprotujejo služenju v njihovi nemoralni vojski.

Za konec neposredno nagovarjamo sionistične oblasti:

V izgnanstvu smo preživeli (že) in še živimo 2000 let. Nihče nikoli ni mogel ugasniti plamena življenja po načelih Tore. Ne bo vam uspelo. S pomočjo Vsemogočnega bomo nadaljevali še naprej, vedno močnejši in nesmrtni. Verujemo in molimo Vsemogočnemu, da bodo zlobni izbrisani z obličja zemlje in za hitro končno božansko odrešenje s prihodom Mesije. Amen

Israel Versus Judaism

Ponovni referendum o zakonu o drugem tiru

Ponovni referendum o zakonu o drugem tiru

Še ena kolateralna škoda ameriške vojske - narava

Še ena kolateralna škoda ameriške vojske - narava