Bush – dinastija kosti in lobanje

Bush – dinastija kosti in lobanje

Čeprav ZDA trdijo, da so demokracija, kjer vsakdo lahko postane predsednik, seveda ni tako. Vladajo dinastije, ki se menjavajo na prestolu, aktivne pa so vedno tudi v ozadju vseh gospodarskih in političnih potez.

Te dni so v Ameriki in tudi Evropi nezasluženo opevali umrlega Georga H. W. Busha kot »izjemnega gentlemena«, kakor, da pred predsedniško funkcijo ne bi bil vodja zloglasne CIE.

Prescott Bush, dedek, umrlega Busha je dobesedno izkopal truplo izjemnega staroselskega bojevnika Apačev, legendarnega Geronima, in ga odnesel na Univerzo Yale. Ob njegovi lobanji in kosteh še danes prisegajo izbrani študentje v tajnem združenju Skull & Bones, iz katerega redno prihajajo ameriški predsedniki.

Potomci Geronima pa še vedno neuspešno zahtevajo vrnitev posmrtnih ostankov Geronima. Zgodba je tako odvratna, da skorajda ni verjetna. Ampak je žal resnična.

Na sojenju v Nürnbergu se je tudi pojavilo ime Bush, saj je bil Prescott Bush eden od arhitektov finančnega vzpona nacizma.

Predsedovanje z lažmi in vojnami

Predsedovanje Busha st. prav tako ni bilo zaznamovano z demokracijo, temveč z napadom na Irak, zakrivanjem afere Iran Kontra in sponzoriranjem vojaškega udara v Agrentini leta 1976.

Pomembno je, sploh v času, ko nas želijo zaščititi pred lažnimi novicami, da je Bush st. napadel Irak zaradi pretresljivega pričanja deklice iz Kuvajta, da iraški vojaki »ubijajo dojenčke v inkubatorjih«. Torej fake news, preden so jih uradno »izumili«. Država je zrušena, generacija iraških otrok zares pobita – zaradi laži. Kljub temu si mediji, ki se jim peni okoli ust, kako ne širijo fake news, sluzavo opisujejo umrlega Busha.

Vrhunec njegovega predsedovanja Georga H. W. Busha naj bi bil padec Sovjetske zveze. Torej zmagovita pot demokracije po ameriškem vzoru v bivših komunističnih državah. Rezultat je bil v resnici porazen, poročajo iz Berlina – zmanjšala se je življenjska doba prebivalstva, padla pa je tudi rodnost. Povečal se je stres na delovnem mest in alkoholizem. Kako to, če je vse tako prekrasno v novi demokraciji?

Bush st. je navezal tudi stike z družino Bin Laden s pomočjo korporacije Carlyle Group, ki je ena glavnih poslovnih partneric na Bližnjem vzhodu.

Screen Shot 2018-12-06 at 13.48.06.png

Zapuščina Busha st. so torej trupla, trgovanje s kokainom iz Južne Amerike, kjer so streljali njegovi oddelki smrti od Gvatemale, Hondurasa do El Salvadorja. Umrl je predsednik, ki ime imel vzdevek »klavec Bagdada«, s spornimi povezavami z družino Bin Laden in napadom na dvojčka v New Yorku, ne nazadnje je bil tudi obtožen pedofilije.

Ameriška politika nima več maske. Kdo so zdaj lažni mediji?

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Screen Shot 2018-11-17 at 17.58.36.png

Foto: Wikipedia, You Tube


Francija - dokaz, da mora Evropa vstati!

Francija - dokaz, da mora Evropa vstati!

EU: »Kritika migracij je kaznivo dejanje«

EU: »Kritika migracij je kaznivo dejanje«