Abortivni lobi? Kdaj bo nabit seznam pedofilov na Cerkev?

Abortivni lobi? Kdaj bo nabit seznam pedofilov na Cerkev?

Včeraj je objavljeno, da so na Škotskem v katoliških ustanovah desetletja mučili in posiljevali otroke. Prav ta ustanova si v Sloveniji drzne pridigati o splavih na državne stroške.

Vsaka odrasla ženska je odgovorna, če rodi otroka, da skrbi zanj 20 let ali dosmrtno, če ima otrok posebne potrebe. Nalogo si deli skupaj z moškim, ki je v enaki meri soodgovoren za preživljanje tega otroka. Tako naj bi bilo. Pa pogosto ni. Zato obstaja abortus kot izhod v sili, da se otrok, ki nima možnosti sprejetja in preživetja, ne rodi. Temu nasprotuje katoliška cerkev, ki nikoli in nikdar ni dostojno skrbela za matere samohranilke ali otroke, ki so brez staršev in niso ravno prestolonasledniki. Nujna je razprava o moralnosti abortusa, do kdaj in zakaj. Gre za temeljna etična vprašanja. Vendar katoliška cerkev zaradi zlorab otrok ne more biti bistvena za to razpravo, čeprav je papež Frančišek splav primerjal z naročenim umorom.

Izjava papeža je legitimna, ima logične in moralne argumente. Hkrati je hinavska kot tradicija Vatikana, saj ob tem papež trdi, da naj množično pedofilijo katoliških duhovnikov »odpustimo«. Nič kazni, večnega izgnanstva iz Cerkve in križanja. Kje pa! Za duhovnike pedofile je odpuščanje, za ženske, ki naredijo splav pa prekletstvo! Papež poziva, da se konca oktobra moli, ker hudič hoče razdeliti vatikansko cerkev. Penis katoliških duhovnikov, ki ga tlačijo v otroke »razdvaja« javnost, ne pa hudič.

Dr. Tadej Strehovec z očitkom komentira, da je v Sloveniji abortus izveden na državne stroške. Teologa, čigar cerkev je v milijonih podprta s strani Slovenije, to moti, ne pa, da je po podatkih National Catholic Reporterja, Vatikan zaradi spolnih zlorab porabil že več kot 3 milijarde dolarjev. Se zato ne sme delati abortusov, da bodo gluhi in nemi dečki, kot v katoliški ustanovi Antonio Provolo v Veroni, posiljeni s strani duhovnikov?

Nujno in takoj se morajo državljani in državljanke zavzeti za odločen rez Slovenije od Vatikana. Institucije, ki kot odgovor na pedofilijo duhovnikov uvede »molitev in post«. Kljub temu seznami duhovnikov pedofilov ne krožijo po spletu kot pedofilski lobi, pa mi morali. Nabiti bi jih morali na cerkvena vrata! Vatikanske spletne strani namesto tega objavljajo imena oseb, ki se zavzemajo za pravico do abortusa. Tudi prav, samo ne vem, zakaj seznam ni občutno daljši? Veliko več moški in žensk je, ki se ne strinjajo s tem, da če ne morejo dostojno preživeti svojih otrok, jih raje ubijejo kot zarodek, to je dejstvo, kot da jih strpali v ustanove, kjer jih bodo dolga leta psihično in telesno posiljevali različni »dobrotniki«.

Preden bodo vsi vojni zločinci katoliške cerkve »rehabilitirani« in preden bodo spet gorele grmade za »nevernike«, je treba doseči ukinitev prejemanja državnih milijonov za RKC!

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Zdravo Slovenija 3-18 reciklirani.jpg

Foto: Pixabay

Črna roka cenzure na družbenih omrežjih

Črna roka cenzure na družbenih omrežjih

Bellingcat - če delaš za NATO, lahko lažeš in žališ

Bellingcat - če delaš za NATO, lahko lažeš in žališ