Kavanaugh: Seks kot umazana cunja politike

Kavanaugh: Seks kot umazana cunja politike

Še vedno je prevelik delež politikov in poslovnežev neuravnovešenih osebnosti, ki napadajo in izkoriščajo, ne že žensk, ampak tudi ustanove, organizacije in javnost. Omejitev za njihove izprijenosti ni – z denarjem in močjo podkupijo posameznike v policiji in sodstvu. Takih, ki jim je več do vikenda na morju in novega avta kot do pravice, je toliko kot listja in trave. Zato premožni izprijenci nimajo težkega dela in morajo imeti zares smolo, da za svoja podla dejanja odgovarjajo. Nazoren primer tega je Bill Clinton, številni ljudje povezani s parom Clinton so umrli v sumljivih okoliščinah. Clintonova sta že vedno »nedolžna«, čeprav sta na Haitiju dokazano bila povezana s trgovino z otroki in obsojenim pedofilom Jefferyjem Epsteinom. Tudi soprog najbližje pomočnice Hillary Clinton je pravnomočno obsojen pedofilije, a vendar takih procesov pred očmi javnosti, kot je primer Kavanaugh, nismo videli. To je moč korporativnih medijev.

Trenutno medije naravnost obsedeno oblega sojenje sodniku Brettu Kavanaughu, ki je predlagan za visok položaj. Obtožen je spolnih napadov v času srednje šole. Kar žal spet ni nič novega in presenetljivega. Številni zapisi in pričevanja o šolanju predvsem premožnih otrok v prestižnih kampusih navajajo več kot običajni razvrat in najstniško objestnost, kajti ti mladi že vedo, da jim »pripada več« kot drugim »običajnim smrtnikom«.

Vendar je s primerom Kavanaugh narobe vse, kar je lahko. Dve odrasli in uspešni osebi se javno pogovarjata pred milijoni gledalcev vsega sveta šele zdaj, ko je v igri visoka politična pozicija. Dr. Christine Blasely Ford, ki Breta Kavanaugha obtožuje spolnega napada, je to vedela 36 let. Kljub temu, kot doktorica psihologije (!) ni bila zmožna ali vredna tega, da bi se njen primer izpostavil, če ni v igri politična moč? S sodnikom Kavanaughom se niso ukvarjali, kot s spolnim nasilnežem, dokler se mu ni obetala prestižna služba. Sporočilo ženskam – lahko vas mečejo ob steno in posiljujo, dokler ne pridejo na oblast, potem bodo ali obtoženi ali pa bodo imeli dovolj denarja in podpore, da zavladajo še bolj.

Kar pa je najbolj problematično v tem sojenju, je to, da sta obe izpostavljeni osebi izrazito družbeno vplivni in sta kljub temu zgolj lutki za politični šov, ki ga vlečejo kapitalski interesi. Pravice žensk so čisto na zadnjem mestu.

Dr. Christine Blasey Ford ima povezave s CIO, za katero vodi program na Univerzi Stanford. Oče Fordove, Ralph G Blasey Jr. Je delal za CIO kot predstojnik. Dedek dr. Fordove Nicholas Deak pa je desetletja deloval za CIO, za kar se mu je posebno zahvalil nekdanji vodja CIE William Casey. Torej je njena družina vpletena v vrhove vladanja in miniranje vlade Donalda Trumpa. Šlo pa naj bi zgolj za njeno travmo iz mladosti, točno v trenutku preden naj bi nekdo iz nasprotnega tabora dobil večji vpliv?

Kaj torej ugotoviti o sojenju sodniku Brettu Kavanaughu? Da je seks zgolj umazana cunja ameriške politike, s katero pred javnostjo hočejo pobrisati kri trupel otrok v Siriji in Jemnu. Nikakor to ni sojenje za pravice žensk in kaznovanje politikov, zgolj farsa. Nadaljuje se s preiskavo FBI. Takšne bitke bogatih in vplivnih so manipulacija za odvračanje pozornosti brezpravnih in lačnih.

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Zdravo Slovenija 3-18 reciklirani.jpg
Jemen: Razmesarjeni in izstradani otroci

Jemen: Razmesarjeni in izstradani otroci

#Hrvatikan: Verouk v OŠ ni izbirni predmet kot drugi

#Hrvatikan: Verouk v OŠ ni izbirni predmet kot drugi