»Dobri« milijarder Soros

»Dobri« milijarder Soros

24, 6 milijard dolarjev ima, uradno, George Soros, ni zaželeno, da se ga kritično obravnava, ker je »dober« milijarder. Soros med »naprednimi organizacijami«, ki jih seveda financira prav on, velja, da je s poštenim delom, pridobil več denarja, kot je letni dohodek nekaterih držav.

nyt.jpg

Pred dnevi je plačal oglas organizaciji Anti-fa v New York Timesu, ki želi odstavili »režim« Donalda Trumpa. Takšna je namreč demokracija, kar plačaš, to imaš?

Soros želi Hillary Clinton, saj je za njeno predsedniško namenil nekaj čez 10 milijonov dolarjev. Za kandidatko, ki je podprla morije nedolžnih ljudi. Ali Clintonova ni »režim«? Oziroma ali Obama in njegovi smrtonosni droni niso enaki Trumpovim smrtonosnim dronom? Vendar ne, Soros je »napreden«!

Tako »napreden«, da je za upravitelja enega svojih skladov najel Howarda Rubina finančnega krvnika z Wall Streeta, ki je vpleten v škandal s 377 milijoni dolarjev izgube. Leta 2008 je Rubin prekinil svojo »upokojitev« zaradi Sorosa. S položaja je odšel leta 2015, ko se je izkazalo, da brutalno pretepa ženske v kleti svojega razkošnega domovanja in jih posili. Pa kaj bi to, pomembno je, da Soros širi demokracijo, kajne?

Open Society Foundation, »dobrodelna« ustanova Sorosa, financira mrežo organizacij tudi v Sloveniji. Spodbuja razkrivanje naših nečednosti, morda tudi zato, da bi manj vedeli o njegovih?

Koliko organizacij, ki jih financira Open Society Foundation, bo javno obsodilo, da je Soros sploh najel Rubina - finančnega izprijenca in obsojenega trgovine z ljudmi? Bodo čakale na ukaz gospodarja? Kaj nam to pove o domnevni odprti družbi in antifašizmu, ki ga podpirajo iztirjenci z Wall Streeta?

S klikom na oglasni prostor podpirate neodvisni medij.

Foto: You Tube

Krešimir Mišak: V resnici gre za okupacijo razmišljanja ljudi

Krešimir Mišak: V resnici gre za okupacijo razmišljanja ljudi

Predlog Levice o dvigu plač le slogan?

Predlog Levice o dvigu plač le slogan?