Meryl Streep : Weinstein je Bog

Meryl Streep : Weinstein je Bog

Napadi Weinsteina so bili znani že veliko prej.

Napadi Weinsteina so bili znani že veliko prej.

»Rada bi se zahvalila Bogu - Harvyu Weinstanu. Kaznovalcu.« Besede slavne Meryl Streep hollywoodskemu producentu leta 2012. Weinsteina so ta mesec številne zvezdnice obtožile, da se je nad njimi spolno izživljal. To je počel tri desetletja. Meryl Streep pravi, »da ni vedela«. Ni vedela, čeprav je na podelitvi oskarjev leta 2013 Seth MacFarlane javno rekel, da se nagrajenkam ne bo več treba pretvarjati, da jih privlači Weinstein. Ni vedela.

Streepova je izjavila tudi, da obžaluje, da je obsojeni pedofil, ki je posilil 13 let staro deklico, režiser Roman Polanski v zaporu, leta 2009. Ob tem slavna igralka uspešno hlini, da je naklonjena feminizmu.

Silno pa jo moti Donald Trump, ker je tako vulgaren, kar je tudi javno razglasila večkrat. Drži, neznosen je. Ampak ali res niža ameriške standarde?

Da zaključimo, leta 2012 je Meryl Streep dobila oskarja za upodobitev Margaret Thatcher, britanske premierke, ki je vedela, da so v njenem vladnem kabinetu pedofili, kar so potrdile vse preiskave. Kljub temu jih je ščitila. Za Meryl je kljub temu Thatcerjeva oseba, ki jo občuduje.

Naslednjič, ko bodo napredni mediji pisali o izvrstni igralki Meryl Streep, ne bo odveč našteti, da je zanjo vulgarni producent Bog, obtoženi pedofil se ji smili in političarka, ki jih je ščitila pedofile, je zanjo občudovanja vredna. Meryl Streep je ikona Hollywooda - odraža stališča te doline perverzije in smrti. Hollywood je leglo pedofilije. Še vedno pa številna imena ostajajo skrivnost.

Pomembno ozadje razkritja

Matt Damon in Ben Affleck, »simpatična študenta«, ki sta nenadno uspela, če kupite uradno zgodbo, sta v preteklosti poskrbela, da mediji niso pisali o škodljivem vedenju producenta Weinsteina. Zaradi žensk? Ne, veliko bolj pomembno nalogo imata. Sodelujeta z agencijo CIA. Tako kot tudi Angelina Jolie in George Clooney. Hollywoodski filmi so kulisa, ki opravičuje morilske pohode ameriške vojske in nič je ne sme ogroziti. Sploh ne gruča jokajočih žensk. Igralk je v Hollywoodu na pretek, vojne pa pomenijo denar, moč in oblast. Ne smejo dopustiti, da je javnost zgrožena zaradi spolnega suženjstva žensk v Hollywoodu. Ljudstvo mora navijati za poboje »neciviliziranih«, »muslimanov«, »komunistov« in različnih »nazadnjakov«. Kar sporočajo ameriški scenarji ob prizorih seksa, ki so zgolj za popestritev. Seks je gonilo Hollywooda v filmih in za filmi. Naloga Hollywooda je, da vpreže ves čustveni gnev in navdušenje ljudi za svoje militantne potrebe. Z veliko reklame, še več obscenosti, ogromno seksa in razčlovečenja, obdanimi s poljanami mrtvih. Recept uspešno deluje.

Hollywood je politika

Se spominjate Monice Lewinsky? Ostala je živa, čeprav je imela afero s takratnim predsednikom ZDA, Billom Clintonom. Niso imele vse te sreče.

Hillary Clinton, kljub temu javno podpira soproga, čeprav je njo in spolne partnerice poteptal. O tem so večinski mediji tiho! Zakonca Clinton sta politično vpletena v trgovino z otroki, imela sta tesne stike z obtoženimi pedofili, kot so Jeffrey Epstein in Anthony Wiener, ter bratoma Podesta, katerih razkritje čaka na razplet. Rezultat? Hillary Clinton domnevno napredni mediji označujejo kot feministko in celo dobro osebo.

Donalda Trumpa so mediji upravičeno linčali zaradi njegovih neprimernih izjav o ženskah. Očitno je, da so zanj vse bolj ali manj prostitutke. Zdaj je prišel na vrsto Harvey Weinstein, hollywoodski producent, še en član visoke ameriške demokracije. Weinstein se je spolno izživljal nad neznanimi in znanimi igralkami desetletja. Prijavljen je bil večkrat na policiji! Ščitili so ga vsi od vplivne revije Variety do New York Timesa. Producent ima pod palcem milijone in snema filme, ki imajo političen vpliv, donira denar ustreznim politikom kot na primer Hillary Clinton. Takšni so v ZDA in praktično povsod lahko spolni iztirjenci leta in leta.

Ko bodo ženske naslednjič ploskale Hillary Clinton ali Meryl Streep in Angelini Jolie, ploskajo pohodu zločina. Ameriškega demokratičnega zločina. Igralke so le prva kolateralna škoda.

S klikom na oglasi prostor podpirate neodvisni medij. Hvala.

Foto: The Wrap

 

 

Spolni roboti kot nova »normalnost«

Spolni roboti kot nova »normalnost«

»Ne žrtvovanje, ampak predanost«

»Ne žrtvovanje, ampak predanost«