Pizza Gate: Brezno pedofilije v visoki politiki

Pizza Gate: Brezno pedofilije v visoki politiki

Na obisku pri Obami.

Na obisku pri Obami.

Slika iz zbirke Podeste.

Slika iz zbirke Podeste.

WikiLeaks je med umazano tekmo ameriških predsedniških volitev uspel pridobiti večjo količino elektronske pošte Johna Podeste, vodje kampanje predsedniške kandidatke Hillary Clinton. Podesta je bil tudi sodelavec Baracka Obame in Billa Clintona. Razen neodvisnih medijev se v afero, ki je dobila ime Pizza Gate, nihče ni poglabljal. Nenavadno ime se nanaša na kodiran jezik, ki ga uporabljajo pedofili v komuniciranju med seboj, med drugim prav John Podesta v svoji elektronski pošti. Dostopno gradivo preiskovalnih organov v ZDA za pregon pedofilije potrjuje obstoj kodiranega jezika in posebnih simbolov, ki jih uporabljajo pri organizaciji zlorab.

Brata Johna Podeste, Tonya Podesto je revija GQ uvrstila na lestvico najbolj vplivnih oseb v Washingtonu. Fotografije njegovega doma kažejo, da ima ob postelji medvedke, čeprav je brez otrok in živi sam. Na hodniku ima repliko umorjenega mladeniča brez glave in na stenah platna, ki kažejo otroke v prizorih, ki brez dvoma nakazujejo na njihovo zlorabo.

V Hillary Clinton je WikiLeaks uperil tudi dokaze, da je podpirala humanitarno delavko Lauro Silsby, ki so jo zalotili pri ugrabitvi otrok s Haitija. Gre za skrajno resne obtožbe, saj so pri Lauri Silsby dejansko dokazali kriminalne postopke.

Zaskrbljujoči podatki se tu ne končajo, Hillary and Bill Clinton sta dokazano povezana z multimilijonarjem Jeffom Epsteinom, ki je obsojen pedofil.

Prezrta opozorila o pedofiliji političnih krogov

O zločinski pedofiliji »grozljivih razsežnosti« je pisal britanski novinar David Icke že pred desetletji. Ob njegovih besedah so vsi zamahnili z roko in postal je tako rekoč sinonim za teorijo zarote. Ko bi vsaj bila!

V Veliki Britaniji so afere z umori in večletnimi zlorabami otrok v zadnjih letih pretresale tamkajšnjo javnost. Padale so spominske plošče in ruvali so se nagrobniki. Nečloveški zločini so osupnili vse, ki so leta zavračali raziskovanje zločinov. Značilno za razkritja je bilo, da so bili vsi storilci moški, ki so v britanski javnosti uživali visok ugled. Še več, vsi so dobili odlikovanja kraljice. V resnici so bila njihova zasebna življenja nepredstavljiv zločin in mučenje otrok.

Neodvisni raziskovalci upajo na moralne posameznike v policiji in sodstvu, da bodo ukrepali in podprli raziskave o izginotju otrok, trgovini z njimi in poročila prostovoljcev, ki pridobijo podatke. Nadaljevanje teh pretresljivih odkritij lahko spremljate #PizzaGate.

Prva zmaga za Standing Rock

Prva zmaga za Standing Rock

Sophia je izgubila roko, kljub temu pravi: »Nisem pomembna.«

Sophia je izgubila roko, kljub temu pravi: »Nisem pomembna.«