Zdrav kot v peklu

Zdrav kot v peklu

What the Health

What the Health

What the Health - nadaljevanje izjemnega dokumentarca Cowspiracy.

Ustvarjalca filma Cowspiracy Kip Andersen in Keegan Kuhn, ki sta na neposreden in celo prijazen način, predstavila uničujoče vplive industrijske živinoreje na okolje, pripravljata nadaljevanje.

Kot kaže napovednik novega dokumentarca, so filmarjem zopet pokazale vrata ugledne vladne in nevladne organizacije.

Tema tokratnega filma je še občutljivejša, če si marsikdo dela utvare, da se lahko ogne negativnim ekološkim vplivom uživanja mesa in mleka, je to veliko težje, ko gre za naše telo.

Vse več ljudi v svetovnem merilu umira zaradi srčnožilnih bolezni in diabetesa tipa 2. Lahko govorimo o zdravstvenem alarmu. Dokumentarni film nazorno pokaže, da družbo pustijo na cedilu prav tisti, ki jim najbolj zaupamo – zdravniki. Kot pravita ustvarjalca, ne le, da medicina ne odsvetuje mesa in mleka iz industrijske reje, celo priporoča ga. Na žalost skupaj s številnimi tabletami, ki naj domnevno odpravijo nekakovostno in visoko predelano prehrano.

What the Health

What the Health

Novi dokumentarec napoveduje jasen prikaz povezanosti industrijske živinoreje, farmacije, medicine in vladnih ter nevladnih organizacij.

Filmski projekt What the Health je na IndieGoGo že močno presegel naprošena finančna sredstva. Denar bo namenjen prevodom. Odziv z donacijami kaže na vse večjo zavest javnosti o hudi zdravstveni zagati – uživanju industrijsko pridelanega mesa in mleka, ki sta visoko predelana naprodaj v trgovinah. Ne le to, vegani so izredno povezana in učinkovita družbena skupina, ki je vedno glasnejša. Najverjetneje tudi zato, ker veganstvo ljudem prinaša očitne spremembe na bolje.

What the Health

What the Health

Saj res, kakšna je že vloga preventivne medicine?

V pomlad z izbranimi eteričnimi olji

V pomlad z izbranimi eteričnimi olji

V enem tednu je umrlo pet nosečnic v Italiji

V enem tednu je umrlo pet nosečnic v Italiji