Tarča: Razkritje orgije medicinske korupcije

Tarča: Razkritje orgije medicinske korupcije

Prelomna oddaja Tarča, ki je razkrila milijonske kraje na račun vseh nas!

Prelomna oddaja Tarča, ki je razkrila milijonske kraje na račun vseh nas!

»Zgazili me bodo kot polža,« je pojokal direktor UKC Maribor Janez Lavre, ki je po nastavitvi na delovno mesto zaposlil še svojo partnerico.

Oddaja Tarča je bila polna žalostink javnih uslužbencev. Več kot polovica gostov v oddaji so bili vsi po vrsti žrtve. Ne ljudje, ki umirajo v čakalnih vrstah zaradi njih!

Novinarji oddaje so se odločno lotili vpogleda v naročanje nujnih medicinskih pripomočkov in zdravil. Rezultat? Mi ne potrebujemo mafijskega kralja kokaina, imamo kar javno zdravstvo.

Kirurg Erik Brecelj, ki že leta in leta glasno opozarja na do temeljev gnilo zdravstveno politiko, je vidno trpel ob sluzavem leporečenju direktorjev in ministrice. Kljub temu je uspel v enem stavku povedati, kar je bilo po oddaji jasno vsakemu s končano osnovno šolo. Če so vsi visoko izobraženi direktorji in izbrani zdravniki tako nesposobni in pokvarjeni, da ne morejo naročiti kolkov, žilnih opornic, zdravil in rokavic brez, da bi kradli nam, naj jih naročijo iz bolnice iz Finske ali Švedske. Tam nimajo težav z orgijo korupcije.

Screen Shot 2016-11-18 at 17.47.40.png

Kljub tehtnim dokazom o enostavnem naročanju vsega za bolnice direktno od proizvajalcev, kar je v oddaji s primeri pokazala novinarka Erika Žnidaršič, so odgovorni za naročanja pri nas blebetali dalje. Če je razlika med umetnim kolkom v Novi Gorici in Jesenicah več kot 800 evrov, so vsi nedolžni. Če je žilna opornica dražja nekaj kilometrov stran za 1000 evrov, koga to briga?

Tu ni nobene filozofije, nehajte ogabno krasti.

Tarča – zadetek v črno!

Izjemna, prelomna in razkrivajoča, to je najmanj kar lahko rečemo o zadnji oddaji Tarče na nacionalni televiziji.

Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc je v oddaji petkrat ponovila en in isti stavek. Sploh ni odgovarjala na vprašanja Lidije Hren, ki ji je uspelo vrhunsko vodenje oddaje. Simon Vrhunc z UKC Ljubljana jo je večkrat skušal arogantno nadvladati in debato speljati na svoj mlin.

Vendar ni šlo, oddaja je bila temeljito pripravljena. Razkritja pa naravnost uničujoča: slovenski direktorji in zdravniki že leta od svojih sodržavljanov kradejo milijone evrov. Na račun zdravja!

Da vas ni sram!

Zanima me, ali sta policija in tožilstvo gledala Tarčo? Dajmo! Plačujemo vas, da preganjate milijonske provizije, ne da pišete položnice najstnicam za vožnjo po prazni kolesarski v napačno smer ali zasegate vrečo džojntov.

Prosim, razložite, kako je možno, da javni uslužbenci tako zlahka zavrnejo pojasnjevanje pred kamero državne televizije? Saj niso zasebniki! Kako je mogoče, da obrnejo hrbet javnosti, ki jih plačuje?

Zahtevamo (!), da so v najkrajšem času kazensko odpuščeni.

Njihova imena ne bodo pozabljena. Ne prodajajte jim rož in kruha, pokažite na njih s prstom, če gredo po cesti!

Ali jim bomo raje posuli vrtnice po tleh, ker so se pripeljali z dragim avtomobilom, direktno provizijo od umetnega kolka, ki ga ima naš družinski član?

Zdaj vsi vemo, kdo so ti direktorji in zdravniki. Sodelujejo v najhujši obliki kriminala, ker tiho kradejo navadnim ljudem, ki čakajo kot obsojenci v zanemarjenih čakalnicah, zato, da imajo izbranci dolge počitnice.

Ni je črne, kolikor je črna vest teh ljudi! Potem pa zdravniki še stavkajo. Mogoče bi nam še pljunili v obraz in nam to zaračunali?

Novinarska ekipa Tarče in vsi iz zdravstva, ki so jim pomagali, iskrena hvala v imenu ljudstva.

In ne, ne bomo pozabili. Pričakujte, da vas gledamo direktno v vaš podkupljeni obraz. Moralno prednost, ki si jo zdravstveni delavci brez dvoma zaslužijo, uničuje totalna koruptivnost v njihovih lastnih vrstah, ki je ob boku zločinom proti človeštvu. Zaradi čakalnih vrst, ki so neločljivo povezane s pomanjkanjem denarja, ki odteka k posrednikom, ljudje umirajo.

Mrtvi so na vesti ljudi z imeni in priimki, podpisanimi na naročilnicah. Na plan z njimi!

Nova dimenzija veterine - akupunktura za živali

Nova dimenzija veterine - akupunktura za živali

Ayahuasca: Obstaja bližnjica do svobode duha?

Ayahuasca: Obstaja bližnjica do svobode duha?