Sibirsko zdravje - moč rastlin iz neokrnjene narave

Sibirsko zdravje - moč rastlin iz neokrnjene narave

Sibirsko zdravje je podjetje, ki deluje že dvajset let. Pri izdelovanju svoje kozmetike in prehranskih dodatkov, uporabljajo rastline iz te izjemne pokrajine, ki so jo neprijazne klimatske okoliščine obvarovale pred industrijo. S tem je Sibirija ohranila biotsko raznovstnost in kakovost neokrnjene narave.

Izdelki Sibirsko zdravje imajo tako negovalno kot preventivno in negovalno delovanje. Ter najbolj okusno zobno pasto z rakitovca brez fluora in dodatkov. Starejši prisegajo na kreme za sklepe in losijon, ki je dobrodošel pri bolečinah ali začetku prehlada. Izdelujejo tudi kreme in maske za globinsko čisščenje kože obraza. Šampone, balzame, olja in drugo negovalno kozmetiko, ki ni testirana na živalih, ne uporablja mineralnih olj, parabenov in umetnih dišav. Starejša generacija prisega na kreme za sklepe in losijon za utrujeno telo, ki v 15 minutah sprosti napetost v telesu in ublaži bolečine.
 

Sibirsko zdravje podpira raziskave treh perspektivnih znanstvenih smeri:
ENDOEKOLOGIJA, ki se ukvarja s podporo notranje čistosti organizma.
ADAPTOLOGIJA za povečanje učinkovitosti energetskih sistemov telesa.
HRONOBIOLOGIJA o nadzorovanju bioloških ritmov.
— https://siberianhealth.com
LYMPHOSAN Serija fitosorbentov

LYMPHOSAN Serija fitosorbentov

Izdelki LYMPHOSAN so namenjeni čiščenju organizma, ki so jih razvili laboratoriji Sibirskega zdravja. Izdelki vsebujejo mešanico redkih sibirskih zelišč, ki imajo zaradi posebnega naravnega okolja izrazito moč delovanja.  Posamezne mešanice so namenjene: sečilom, jetrom, sklepom, srcu, za ženske in prebavo.

Trgovina Sibirsko Zdravje,
Gosposvetska 2, Ljubljana.
Delovni čas: ponedeljek - petek od 10. do 19. ure, sobota od 10 do 14. ure.

V naših prostorih izvajamo prezentacijo in degustacijo izdelkov Sibirsko zdravje, vsak ponedeljek ob 17. 30 in vsako sredo ob 11. in 17. uri.
Svojo udeležbo lahko potrdite na naš e. naslov sib.zdravje@gmail.com ali na gsm 030 373 524.

Skrivnostna lepota urbanih nomadov

Skrivnostna lepota urbanih nomadov