Skrivnostna lepota urbanih nomadov

Skrivnostna lepota urbanih nomadov

Tako kot obstajajo predsodki do slovenskega filma, da ni dovolj svetovljanski, zabaven in navdušujoč, podobno velja za slovensko modno sceno.

Čeprav v zadnjem desetletju slovenski film in slovenski modni oblikovalci dosegajo občudovanja vredne dosežke.

#LJFW, Ljubljana Fashion Week se je začel s predstavitvijo kolekcije združenja slovenskih modnih oblikovalk ZOOFA v hotelu Slon. Obiskovalce je pred vstopom pričakalo razstavljeno vozilo pokrovitelja. Ne vem, kako jim je uspelo to gromozansko limuzino razstaviti v preddverju hotela? Zabavno vprašanje, na katerega si nisem znala odgovoriti. Možno je vse.

To je potrdil tudi sprehod manekenk, ki so s svojo karizmo ob izbrani zvočni kulisi predstavile vizijo urbanih nomadov ZOOFE.

Najprej – obleke so nosljive. Od čarobnih črnih jaken in plaščev, ki so lahko del vsake garderobe do večernih oblek, ki s svojo pastelno ali živo vihravostjo pustijo neizbrisni pečat trenutka.

Na modni pisti so izstopale še dovršeno krojene hlače. Elegantnost šivov in domišljene oblike so očarale.

#LJFW foto: Jure Makovec

#LJFW foto: Jure Makovec

Omembo za poseben dosežek večera si zaslužijo torbice z motivom krokarja in osupljivimi plapolajočimi trakovi, ki so pustili vtis, da je moda iluzija lepote, ki jo lahko nosimo v roki ali na sebi.

#LJFW je z otvoritvijo navdušil, ustvarjalnost kolektiva ZOOFE z urbanimi nomadi pa prav tako.

Sibirsko zdravje - moč rastlin iz neokrnjene narave

Sibirsko zdravje - moč rastlin iz neokrnjene narave

Puder 100% Pure

Puder 100% Pure