Hollywood: Pustite otroke pri miru!

Hollywood: Pustite otroke pri miru!

Je smešno, če se dvanajstletniki v komediji (!) Pridni fantje (2019), ki je trenutno na sporedu tudi pri nas, pogovarjajo o poljubljanju anusa, se igrajo z umetnimi penisi, preklinjajo bolj kot stari pijanci in se ukvarjajo z različnimi najdenimi drogami? Kaj pa, ko se gugajo na pripomočku za sadomazohističen seks? Smešno?

V Hollywoodu je to neznansko smešno. Kljub temu, da fantje, ki nastopajo v filmu, povedo v kamero, da so nekatere stvari prvič videli in slišali na snemanju in da doma jim starši ne pustijo, da govorijo »fuck« med vsakim vdihom in izdihom. Kljub temu se je režiserju obscenih komedij zdelo primerno dvanajstletnike vključiti v film, ki se osredotoča na perverznosti odraslih. Komedija Pridni fantje naj bi bila neznansko smešna, čeprav govori o iztirjeni potrošniški družbi in vlačenju otrok v scenarije perverznežev.

Manohla Dargis, filmska kritičarka New York Timesa, je komedijo z naslovom Pridni fantje označila za: grozljivo »zabavo«, ki temelji na vaši etični brezbrižnosti in računa na vašo krutost.


Dobro je, da si ob tem osvežimo spomin, da je pri 12. letih Jodie Foster igrala prostitutko v filmu Taksist, za kar je dobila tudi nominacijo za oskarja. Prav tako je pri 12. letih Brooke Shileds igrala prostitutko v filmu Pretty Baby. Natalie Portman je šele zdaj povedala, da jo je vloga v filmu Leon seksualizirala pri 12. letih.
Če zraven dodamo še, da je cel kup vodilnih na Disneyju obtoženih spolnih napadov na otroke, vse skupaj postane še veliko bolj resno.

V imenu užitka?

Do skrajnosti alarmantno je, ko v imenu politične korektnosti do transspolnih, založijo knjigo »Beyond Magenta«: Transspolni najstniki spregovorijo, kjer je pozitivno opisana spolnost pri šestih (6) letih. Brez pojasnila, da je to nedopustno, škodljivo in kriminalno. Knjiga je na voljo v številnih javnih knjižnicah v ZDA in Avstraliji. Kaj to pomeni v času, ko so v samo nekaj mesecih v Britaniji perverzneži 22.000 otrok na spletu pregovorili, da se snemajo in izvajajo seksualno eksplicitna dejanja? Najmlajša deklica je imela sedem let. Ni presenetljivo, če deklice stare 5 let stopajo po modni pisti oblečene v bikini proizvajalca zapeljivega spodnjega perila Victoris's Secret, podjetja, ki je imelo vezi z obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom.

Kako iztirjena je potrošniška miselnost, pa kaže tudi ponudba spletne pornografije, ki vabi k ogledu odurnega izkoriščanja žensk, v zameno pa bodo posadili – drevo.

Hkrati se človeštvo utaplja v tabletah in trpi za grozovito osamljenostjo. Mogoče pa smo nekje zatavali v brezno. Morda se, kdo zbudi, ko bo oseba, ki se »identificira kot vampir« pozvonila in zahtevala deciliter krvi?

Kakorkoli, otroci naj bodo dosledno izvzeti iz perverznih šal odraslih.

Zdravo Slovenija 3-18 reciklirani.jpg
Sosed sosedu inšpekcija in 29 milijonov za prijatelje

Sosed sosedu inšpekcija in 29 milijonov za prijatelje

Nakup vlade: dva oklepna mercedesa za več kot milijon evrov

Nakup vlade: dva oklepna mercedesa za več kot milijon evrov