SLS: Morilce nagradimo!

SLS: Morilce nagradimo!

Screen Shot 2019-08-14 at 14.05.56.png

Novinarka Neva Železnik je za revijo Jana napisala članek o tem, da v Sloveniji za zapornike porabimo štirikrat, ponavljam štirikrat več kot za starejše v domovih.
Že zdavnaj sem povedala, da Slovenija dobesedno svetuje ljudem, naj kradejo in po možnosti ropajo sodržavljane, ker se jim to dejansko izplača. Če boste pošteno živeli, se vam obeta, da boste plačevali plenice, striženje nohtov in umivanje v domu za starejše, zaračunali pa vam bodo tudi balkon, na katerega nikdar sploh ne morete stopiti, ker ste na vozičku. Socialna pravičnost bije plat zvona!


Vrhunec nezaslišanosti v slovenski politiki pa je dosegla stranka SLS s ponujenim plačilom za »legalni odstrel volka« in sicer mastnih 500 evrov. Malo več imajo ljudje plače! Bolj se splača streljati kot delati, sporoča SLS. Kam vodi ta miselnost? Nekajkrat ustreliš in imaš plačo! Preračunljivost in manipulativnost stranke SLS zaradi nekaj volkov je prešla vse meje dostojnega. Kako si ljudska (!) stranka sploh drzne ponujati denar za nekaj tako nepomembnega v državi, kjer upokojenci nimajo za gretje in hrano in kjer se zbira denar za zdravljenje otrok? Zasluži si izbris iz političnega parketa Slovenije in prezir vseh državljanov. Zdaj pa bodo izsiljevali državo zaradi nekaj ovac? Milijarde so nam odnesli iz bank, zmetali smo milijone v TEŠ6, streljamo pa volkove, ki bi jih pregnali ovčarski psi? SLS se okrutno norčuje in nagovarja najnižje nagone v ljudeh.

Uradni podatki o odškodninah za ovce in koze razkrivajo, da je cena za ovco na trgu od 50 - 70 evrov, če jo volk ali medved ubije, pa je vredna 168,75 evra! Od 2010 so se škode zaradi volkov zmanjšale za 74 odstotkov. Na tej ravni pa ostajajo tudi do danes kljub povečanju populacije volkov. Ogrožajo nas pokvarjeni in lažnivi politiki, ne pa zveri, je na Twitterju objavila @CZCBZ Zapisali so tudi, da reja drobnice prispeva 0,01584 % slovenskega BDP.

Screen Shot 2019-08-14 at 10.29.00.png

Z dodatnim pripisom, da zadnje zares čisto zadnje, kar Slovenija potrebuje, nesposoben in nerazgledan politik, kot je Marijan Podobnik s svojo nesprejemljivo ponudbo. Širokousti se z »legalnim odstrelom volka«. Tudi suženjstvo je bilo legalno in pretepanje žensk in suženjstvo otrok. Gonja proti volkovom in izsiljevanje z odstrelom kaže, da želi živinoreja preglasiti vse tiste, ki pridno sejejo in žanjejo. Slovenija je vedno slonela na kmetih in ponovno se vrača pomembnost domače hrane in marsikdo začenja z obdelovanjem zemlje. Morilsko izsiljevalskih živinorejcev ne potrebujemo. Ne gospodarsko ne prehransko. Ni zaman nastal pregovor, da je močnik steber dežele Kranjske.

Zdravo, lepo in dobro - obiščite    ZELENO TRGOVINO   .

Zdravo, lepo in dobro - obiščite ZELENO TRGOVINO.

Politični »profesionalci« in »nenormalne plače«

Politični »profesionalci« in »nenormalne plače«

Volkov se bojite, raka pa ne?

Volkov se bojite, raka pa ne?