Soros primerja EU s Sovjetsko zvezo

Soros primerja EU s Sovjetsko zvezo

Očitno je stanje precej alarmantno, da milijarder George Soros osebno piše pozive za ohranitev Evropske unije. Svari, da bo EU razpadla kot Sovjetska zveza. S pijanim predsednikom, razprodajo in vmešavanjem ZDA? Deluje precej realno.

Priznal je, da so preveč obremenili EU z migranti. Zapiše tudi, da je vodilna država EU Nemčija. »Teorije zarote« izpod prstov samega človekoljuba nad človekoljubi? Leta 2016 je Soros pisal še o begunski krizi in že napovedoval razpad EU. Hoteli ali ne, Soros ima »insajderske« informacije, mi pa ne. Kljub temu milijarder poziva ljudi, naj se prebudijo. Verjetno ne zato, da bi se vprašali, od kje neki njemu težke milijarde?

Ne, želi le, da bi ljudje še naprej navdušeno sledili zamislim EU, čeprav je njihovo življenje postaja vse bolj neznosno. Soros obdan z milijardami utegne biti prikrajšan za strah za preživetje in agonijo plačevanja gretja in obrokov za stanovanje, avtomobil in počitnice. Skoraj zagotovo so Sorosu te stalnice bivanja v EU zelo tuje. Kaj pa on ve, kako je, če zaradi zvišanja minimalne plače, ki je revščina z drugim imenom, dobiš znižan otroški dodatek? Bo Soros osebno prišel povedat Špeli, da mami ta mesec ne more plačati gimnastike? Težko bo prepričal kogarkoli, da je mislil na ljudi, ko je špekuliral z milijardami na borzi. Le kaj je imel tisti hip pred očmi? Srečo narodov?

Soros v zapisu namigne, da so tisti za EU in tisti proti, podobno ločeni kot kapital in delavci. Soros ima prav! Kapital - torej Soros je za EU, delavska raja pa si želi iz primeža evra in draginje.

Morda še česa ne vidijo »napredneži« EU? Tudi tisti, ki si raje zavežejo roke, kot da bi se prekrižali, bodo raje volili vse, ki so proti EU, kot pa na primer »napredne« stranke in organizacije , ki se zavzemajo za presaditev maternic moškim, da bodo lahko imeli otroke s pomočjo umetne oplodive. Soros ni opazil, da imajo ljudje določene premisleke, ki milijarderji morda nimajo. Takšni časi so, da ti prepovedo nastop v študentski debati, če trdiš, da ženske nimajo penisov.

Končno si lahko čestitamo, da celo Soros meni, da živimo v revolucionarnem trenutku. Ga bodo ljudje uporabili tako, da obrnejo hrbet lažno prijaznim milijarderjem in ponudili roko tistim, ki žrtvujejo sebe na ulicah Francije?

Za konec pa komentar pod člankom Sorosa, ki je prejel največ navdušenja?

»Kdo je volil Sorosa?«

lik na      Zelena trgovina     , je podpora neodvisnemu mediju. Hvala!

lik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala!

»Sinko, okradi celo banko, ne sendviča!«

»Sinko, okradi celo banko, ne sendviča!«

2. podelitev nagrad za »Fake News«

2. podelitev nagrad za »Fake News«