»Ženske po 50. letu so za moške nevidne«

»Ženske po 50. letu so za moške nevidne«

Še en »ugledni« pisatelj. Nagrajeni in zveličani Yann Moix je povedal, da je telo od 25-letnice je privlačno, od 50-letnice pa ne. Kakšen domet inteligence in duha. Dajmo mu še eno nagrado! Saj ni edini, je pa le povedal na glas, kar si večina misli.

Še bolj bedasti kot on so vsi, ki hitijo objavljati fotografije »lepih« žensk po 50. letu. Kako so še vedno privlačne! Je to tekmovanje v ocenjevanju klobas ali smo čisto po pomoti ljudje?

Kdor do 50. leta ugotovi le to, da je lepše seksati z mladimi kot s svojimi vrstniki, je tragično zaostal v umskem in čustvenem razvoju. Je kot sluzasti stvor, ki se lahko občasno plazi, po kakšnem telesu. Ne razume pa tak človek niti sebe niti drugih. Je moški, ki bo ovenel skupaj s svojim penisom. Na grob lahko napišemo: »Ker mu ni več stal, smo ga pa pokopali.«

Ne delajmo si nobenih utvar. Ženska je še vedno »potrošna roba«.

Če nisi lepa, potem pa sploh ne upaj, ker boš trpela še bolj. V primeru, da si lepa, bodi vesela, če se bo kdo poročil s tabo, ko si mlada in te odstavi šele, ko boš že imela službo in sobo.

Brez domnevne lepote ti bo šlo slabše tudi v karieri, kjer boš tekmovala z moškimi. Lahko boš kje v ozadju in na razpolagi, vedno. Nastavljena na najvišjo položaj moči pa se boš morala delovati kot moški – neusmiljeno. Drugače lahko greš in pomivaš posodo doma, kdo te bo pa gledal.

Imaš na izbiro še rojevanje. Večina izbere to pot, če je možno. Dostopen način, da nekaj veljaš v svetu, kjer vladajo denar, vojna in razprodaja – rojevaš nabornike in morda kakšno lepo hčerko. Nekatere ženske zato navežejo otroke nase, ker vedo, da imajo pri moških omejen rok trajanja. Morda bo kateri kot požrtvovalni materi uspelo dobiti kanček dostojanstva zase. Lahko, da.

Naj kdo razloži, zakaj horde odraslih moških plačuje zato, da spolno napadajo otroke in najstnice. Samo v ZDA na leto 2, 5 milijona uporabe otroške prostitucije s strani moških. To ni seks. Je izrojenost, čustvena in umska. Le zakaj in kje nastane? Zakaj je moškim z odraslimi ženskami tako težko navezati pristne stike?

Niso dovolj lepe. Nezahtevne in ponižne. Namreč to se išče. Nekaj, kar boš nadvladal. Kar pomeni, da si skrajno šibek in moten. Vendar tega ne veš, ker mama, ki se boji, da te bo izgubila, vsakič reče, da si »krasen sinko«. Seveda so na razpolago tudi mladenke, ki so zaljubljene v sošolca, ampak se bodo raje vozile v audiju s kakšnim »pisateljem«, ker to je uspeh, kajne?

Pekla si ni treba predstavljati v domišljiji. Smo ga ustvarili sami.

Recimo na slovenskem sodišču, kjer ugotovijo, da ženska ni posiljena, če spi. Morda ne vemo vseh okoliščin? Vseeno me zanima, kaj bi bilo na primer s poizkusom kontracepcije moških, ki spijo? Recimo, da mu kakšna zalepi jajca na steno. Bo to na sodišču spoznano kot zaščitni ukrep ali kaj drugega?

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Screen Shot 2018-12-17 at 18.20.30.png
Divji orožarski bazar

Divji orožarski bazar

Vas lahko prosim, na kolenih?

Vas lahko prosim, na kolenih?