»Moški tango« dr. Perka in dr. Možine

»Moški tango« dr. Perka in dr. Možine

»Samo brezmejen zarukanec je lahko postal belogardist. Pa komu je sploh lahko prišlo na pamet pomagati Nemcu in Italijanu!« - dr. Janez Rugelj, psihiater

V oddaji na RTV Slovenija je dr. Jože Možina dopustil, da je bilo več kot 40.000 članov Zveze borcev NOB označenih kot »zveza norcev«. Kljub temu je šel dr. Andrej Perko naravnost v objem »brezmejnim zarukancem« prosto po njegovem velikem mentorju in vzorniku dr. Janezu Ruglju. Vse, da se stopi feministkam za vrat. Padli si bodo v objem partizani in belogardisti, če bodo babe dale noge narazen in utihnile? Terapevt dr. Perko v oddaji hvali tudi »vitalnost« moških z Bližnjega vzhoda. Zanimivo, da se sirska vojska že leta z vsemi močmi in strahotnimi izgubami bori proti lastnim belogardističnim zarukancem, torej razširjenim skrajnežem ISIS, ki zahtevajo, da morajo ženske dati noge narazen, drugače jih kamenjajo. In še bonus! Nihče ne pije alkohola. Taki tapravi desci so tile ISIS, mečejo geje s stolpnic, ženske strpajo v šotor, ne brijejo se in postrelijo vse, kar od daleč deluje sumljivo. Kakšna sreča?! Politično pretkani novinarji, kot je dr. Možina, bi na eni strani najraje dali na mejo ne le rezalne bodeče žice, ampak kar tanke pred migranti, po drugi strani ne morejo, da jih ne bi stresel radostni krč, če je treba pohvaliti moške, četudi so z Vzhoda.

Da ne bo pomote. Sodobni feminizem in tudi teorija spola imata cel kup hudih napak. Nujno jih je treba kritizirati in to se tudi dogaja. Ker feminizem ni dogma, ampak družbeno gibanje. Za razliko od vatikanskih župnikov in škofov, ki nekaznovano (!) posiljujejo otroke že stoletja, pa jih dr. Možina še ni posedel v svoje naročje. Naj povabi dr. Rodeta, da kakšno rečeta o cerkveni pedofiliji, ki dosega desettisoče žrtev. Za svetovne razsežnosti vatikanske pedofilije niso krivi ne partizani ne komunisti in ne ženske. So kar moški. Sami moški, kamor pogledaš. Je krivo vino ob maši? To bo verjetno, kajne? Vatikanska država, kjer vladajo sami moški je polna finančnih škandalov, korupcije, prostitucije in političnih spletk. Pa je ni babe, ki bi te moške sploh smela motiti pri njihovem »svetem« početju že stoletja. Njihov rezultat pa je zatiranje, gnusni pohlep, podpiranje diktatorjev, kraja otrok, genocid in rasizem. Vse to je Vatikanu uspevalo še pred kapitalizmom, ki prosto po dr. Perku uničuje družino. RKC časti predvsem sina, mater in neporočene moške. Kje je oče? Je šel v partizane? Vprašam. Sv. Jožef ima pravico enkrat na leto bežno stati v jaslicah, pa revež ni naredil nič narobe.

Bodimo v duhu sprave in to brezplačno, za razliko od dr. Zverove, ker njeno delo za spravo za državni denar ne daje nobenih rezultatov. Dr. Možina in dr. Perko sta se strinjala, da so huda težava pesticidi. Usodno vplivajo na okolje in ljudi, še posebej na moške. Ploskam spoštovanima gospodoma za to ugotovitev. Zdaj pričakujem, da bosta kot »vertikalna avtoriteta« in »moralni kompas«, ustavila proizvodnjo dokazano izjemno nevarnega glifosata pri nas. Računamo na vaju! Kot na moška, ki bosta testosteronsko dokazala, kako se postavi po robu multinacionalkam, ki s pesticidi uničujejo zdravje milijonov ljudi. Srčno upam, da njuno studijsko hahljanje na temo pesticidov ni le »babji čvek« dveh moških, ki ju prežema malomeščansko udobje in uveljavljanje svoje kariere. Kot vrla intelektualca bosta v prvih vrstah proti pesticidom pred parlamentom. Ali bosta bolj po vatikansko pridigala in se potem vrnila v lastno kapitalistično ugodje privilegijev moških, družbene spremembe pa prepustila tečnim feministkam, redkim socialistom, starim hipijem in ekologom?

Čakamo.

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Screen Shot 2018-12-17 at 18.20.30.png
Fašistka v meni

Fašistka v meni

Transspolna politika: Kaj pa pravice žensk in otrok?

Transspolna politika: Kaj pa pravice žensk in otrok?