Na rasistični strani Alp

Na rasistični strani Alp

Slovenija, kjer je zelo težko in blizu nemogočega prijaviti lokalne nasilneže. So varni, ker so na tabletah. Rahli živci, kaj hočemo. V prelepi Ljubljani mafija leta in leta dila heroin, to ni težava. Sumljiv tip v limuzini, pred njim pa odvisniki, je zgolj privid sredi belega dne. Kaj šele naša draga sodišča, kjer filmsko izrezani mafijci odkorakajo na kapučino, ker jim nočemo pokvariti lepega dne. V naši ljubi deželi razne Bavčarje stiska pri srcu, pa ne zaradi kraje, zato, da lahko igrajo košarko. V taki državi je treba stopiti na vrat plesalcem s Kube, ki ne boste verjeli, so nastopali na Festivalu src. Pa pljunemo mi na njihovo srce! Po kosilu je ekipo plesalcev ustavila policija in ker niso imeli dokumentov, jim je izdala kazen za 14.000 evrov.

Pestro se je začel ta mesec, ko smo lahko izvedeli, da je bil bollywoodski pevki onemogočen nastop v Sloveniji s celotno ekipo 82 oseb. Škoda zanje je bila več kot 50.000 evrov. Namreč jedli in spali bi v Sloveniji, ta denar bi zapravili tukaj. Ah – ne! Mi smo rasisti! Nočemo turizma in sploh pa nočemo nobenega, ki ni iz Nemčije, očitno. Se spet obeta kakšna prisega na kakšnem stadionu?

Pevka je video posnela drugje v Evropi. Video, kjer pač malo skačejo in malo pojejo pred lepimi hišami in razgledi, je imel že prvega dne več kot milijon ogledov, zdaj jih ima pa čez devet milijonov.

Stopnja rasističnega vedenja pooblaščenih gre pa lahko še dlje, kar so dokazali v Bovcu. Pridete, da spoznate deželo, jezik, ljudi, da pokažete najlepše, kar znate in zmorete. Pa ste kaznovani, ker obstajate. Če še ne vejo, so prišli v neonacistično klimo, kjer kdor ni že ob dvanajstih pijani Jože, ki ga vsi poznajo, bolje, da ima pri roki osebno. Me prav zanima, če ima ta policist, ko gre odtočit svoj mehur nekje na Kvarnerju v svoji zadnjici osebno izkaznico. Kajti dokument mora biti vedno pri organih, kajne?

Bravo, policija, da ste spravili v jok ljudi, ki še niso videli 500 evrov v svojem življenju. Si čestitate za to herojstvo? Sramota ste za celotno policijo Slovenije.

Če ne bo Borut Pahor nemudoma uredil, da je ekipa oproščena te hudobije – dokumente so namreč policiji dostavili v eni uri, potem lahko slovensko zastavo razrežemo za toaletni papir.

Zakon? Ne me ... mi pišejo krajani takih in drugačnih lukenj po Sloveniji, kako se hudo nasilje in mučenje živali in ljudi spregleda. Dnevno. Se vse uredi »po domače«. Kubance je pa treba ponižati do konca. Soča se je spet obarvala rdeče, od sramu nad hudobijo, nesramnostjo in neumnostjo lokalne policije.

Vljudno prosim vse, ki pridejo v stik s temi plesalci, da jim sporočijo, da nam je preštevilnim globoko in neskončno žal, da so imeli tako bedno izkušnjo s Slovenijo in da obstaja še druga Slovenija. S tem namenom obljavljam tudi zgodovinsko fotografijo, ko se je vodja naše nekdanje države vedel primerno do Kube.

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Zdravo Slovenija 2-18 oblačia.jpg
Zakaj Vatikan zavrača ženske?

Zakaj Vatikan zavrača ženske?

Kampiranje in počitniški realizem

Kampiranje in počitniški realizem