Sieg Heil Velenje!

Sieg Heil Velenje!

Za družino?

Družina v Sloveniji je vredna približno nič. Sicer otroci s prirojenimi srčnimi napakami ne bi bili kolateralna škoda grabežljivosti v zdravstvu. Družina pomeni zgolj, koliko imaš. Ker če nimate več kot 1000 evrov na mesec in hudo bolno starejšo mamo ali očeta, vas čaka agonija v zdravstu. V primeru, da denar imate pa loterija z domovi za starejše, kjer vam pripadajo tri (3) plenice na dan. Preostali čas boste v dreku. Če denarja nimate, organizirajte kar dvojni pogreb zase in za starše – bo ceneje. Če ste plačevali davke vse življenje, otroke vzgojili v poštene delovne ljudi, bodo najverjetneje hirali. Družina v Sloveniji mora biti mafijska enota, ali pa ste opleli. No, možnost je še, da ste dediči po osamosvojitvi nagrabljenega bogastva in vam je udobno.

Za državo?

Mi smo tista »samostojna« država, ki liže pljunke iz Bruslja in s katero si Nato obriše konico okrvavljenega čevlja. Država predpražnik, ki jo lahko vsakdo potepta in kjer so lahko nemoteno zastrupljajo Kemis, Magna, Teš6 in tovarna glifosata. Mi so ta veličastna država, kjer je so mleko v prahu, prašek in namazi najnižje kakovosti in to vsi uradno priznajo. Ob vsem tem smo še vedno vdani sluge evropske birokracije in ponižni plačniki Natove morilske vojske.

Za raso?

Kdo ne ve, da so nacisti imeli Slovence in Slovenke za manjvredno raso? Smo vmes postali Skandinavci in Skandinavke? Nekdo je pozabil, da so nacisti prezirali vzhodno Evropo in jo želeli poseliti s svojo »nadraso« in vpeljati nemščino kot edini »pravilni jezik«. Gre za migrante z Bližnjega vzhoda, kajne? Ravno »nadrasna« Angela Merkel, Nemka, je organizirala »Refugees Welcome«. Zaradi dobrote? Ne! Zato, ker je Nato bombardiral vse po spisku! Nemčija je zahtevala odprte meje, podpirala eksodus ljudi, ker ima interes, da se zravna s tlemi samostojne (!) države Bližnjega vzhoda. Na ta način dobi sužnje in nafto, da bodo lahko ugodno natankali svoje nemške avtomobile. Pa kaj vam ni jasno ubogi zavedeni Slovenci in Slovenke? Kaj ne vidite, da hodimo od ene nemške trgovine do druge? A zdaj smo pa še premalo blond ali kako? Vam ni jasno, da je zahodna Evropa glavni okupator sveta? Še ne? Potrebujete še 5000 let, da boste dojeli?

Drago Velenje, ko bo zrušen še kip Tita, boste padli v pekel, za katerega ste mislili, da ga poznate.

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala!

Zdravo Slovenija 3-18 reciklirani.jpg

Foto: Miro Drobne, FB

Grmada trupel in posel kot običajno

Grmada trupel in posel kot običajno

Slavni, bogati in mrtvi

Slavni, bogati in mrtvi