Divji Zahod lokalnih volitev za župane

Divji Zahod lokalnih volitev za župane

Kaj je trenutna slovenska politika, je kristalno jasno ta konec tedna, ker gostimo zasebno lobistično združenje Trilateralne komisije, ki jo je ustanovil milijarder Rockafeller. Naši politični priliznjenci vseh barv se spotikajo en čez drugega, kdo se bo bolj priklonil in si z robom kravate brišejo slino ob misli, kaj bo padlo na njihov tekoči račun, ki ga je žena odprla v Avstriji. Ali kakšnega podjetja ali banke še nismo prodali tujemu kapitalu? Očitno je še kaj.

V Trilaterali so same take »zdravju prijazne« korporacijske sile, kot so na primer predstavniki Coca Cole in podobno. Voda je še edino, kar je Sloveniji ostalo. Ko se bo nanjo priključila kakšna sladkobno smrtonosna korporacija, bomo dokončno propadli. Upam, da je to jasno.

Zato na lokalnih volitvah volite tiste, ki jim je jasno, kaj je Trilateralna komisija, predvsem pa, da je ne podpirajo. Če želite obdržati svojo vaško lipo, vsaj nekaj gozda in predvsem studenec, se ogibajte lokalnih šerifov kot kuge! Obkrožite kandidate brez sumljivih poslov in navez. Kaj se lahko zgodi, ko lokalni šerifi pozabijo, da niso na Divjem Zahodu, kaže primer Mirana Stanovnika, župana občine Log – Dragomer, ki občanom kar naloži globo za 500 evrov, če mu postavljajo »nekulturna vprašanja«. Takšnih lokalni šerifov, kot je Miran Stanovnik, ki ugrabi občino zase in se tako tudi vede, je cel kup! Boris Popovič je tudi podoben kaliber, pričanja o zastraševanju in izsiljevanju občank in občanov v Kopru so dejansko kot na Divjem Zahodu. Omenjena, da ne bo pomote, še zdaleč nista edina takšna župana v Sloveniji! Tudi volitve v dveh slovenskih »velemestih« - Ljubljani in Mariboru bolj spominjajo na bordel kot politična soočenja v dveh mestih kulture.

Če želimo imeti vsaj še kaj od razprodane Slovenije, volimo županske kandidate in kandidatke, ki niso že evidentno korumpirani in prisesani na občinske posle. Drugače bo treba s trebuhom za kruhom!

Klik na Zelena trgovina, je podpora neodvisnemu mediju. Hvala.

Zdravo Slovenija 3-18 reciklirani.jpg
Celine Dion ne bi raje kvačkala?

Celine Dion ne bi raje kvačkala?

Kako deluje fašizem?

Kako deluje fašizem?