Ameriška terapija: Afroameričanka ponižuje Slovanki

Ameriška terapija: Afroameričanka ponižuje Slovanki

Saj gre, pravi nekdanji agent CIE Philip Agee: »Tako se navadiš lagati, da ne veš več, kaj je resnica.«

Še drugi pogumni žvižgači so povedali, da je naloga CIE destabilizacija in širjenje sovraštva. Orel z zastave ZDA, ki so ga pohlepni evropski imigranti ukradli staroselcem, ni žival, temveč robot brez srca, s kovinskimi krili, ki vam na glavo strese drek in na živo izkljuva srce. Preživele čaka nagrada, lahko delajo v McDonaldsu.

Recept, da zlezete v gnojnico ameriške politike, je, da jih hvalite, se jim klanjate in brez najmanjše kritičnosti sprejemate njihova politična stališča kot Newtonove zakone. Ameriška politika zahteva poslušnost in vdanost, čeprav je genocidni plenilski aparat.

Novinarka in pisateljica Joy Reid je bila zmožna takšno »ameriško terapijo« Slovank stlačiti v tvit. Je kot ženska in Afroameričanka, če želi biti uspešna v njihovem sistemu, primorana pljuvati po partnericah Donalda Trumpa kot »komunistkah«, ki jim je dodelila status »uvožene robe« v sijajne ZDA, kamor so njene prednike zvlekli v verigah, posilili in prodali otroke kot rabljene dele traktorja? Gnusnost, ki ji ni para. Težave, ki jih imajo ZDA z Donaldom Trumpom, so si pač nakopali sami. Njihov predsednik je bledi simptom pekla, ki ga povzročajo. Blodnje, da je tudi za Trumpa odgovorna Rusija, kažejo, da absolutno niso zmožni samokritike. Ameriški sen je torej, da domnevno ugledna novinarka javno širi antislovanstvo proti dvema ženskama, ki nista vzrok za stoletja klavrnosti ameriške politike. Trump je bil poročen tudi z Američanko. Kaj pa ona? Aja.

Skrivnost Pentagona: So denar zapravile Slovanke za frizerja?

Zanimivo, da so se »islamskimi« teroristi uspeli šele s pomočjo programov CIE in podkupljenih nevladnih organizacij zavleči v Evropo. Verjetno so šli bilijoni (!) dolarjev s strani Pentagona ravno v te »humanitarne« namene. Ker v najboljši državi na svetu nepredstavljive vsote iz državnega proračuna izpuhtijo v zrak? Takšna država, ki bilijone izgubi znotraj vojaškega aparata, ne med dilerji kokaina, bi urejala države po vsej zemeljski obli. Države, o katerih nimajo pojma. Niti najmanjšega. Tudi njihova lastna tone v bedi, drogah, brezdomcih in hitri prehrani.

Približno.

Približno.

Enako je z novinarko Joy Reid, ki ji tudi diploma s Harvarda ne pomaga, da bi na splet vtipkala nekdanjo Jugoslavijo ali celo neko Slovenijo. Ker ji je vseeno, naša država je za ZDA smet na zemljevidu, zgolj parkirišče za Natova letala ali apartmajske hišice za njihove ljubke družinice, ki bodo dovolj ponižne domačine najele za čiščenje stranišč. Joy Ried je demokratka, novinarka in urednica knjig o Baracku Obami in javna osebnost, ki ji na tviterju sledi več kot pol milijona ljudi. Njen moto je, da sta neznanje in moč najbolj nevarna kombinacija. Ob tem, da se ji ne ljubi preveriti dejstev o dveh ženskah? Reidova in Trump sta le dve plati samopašnosti in nerazgledanosti ameriške politike in brezobzirnega načrtnega zavajanja javnosti.

Popravki, ki vse še poslabšajo, ker, koga brigajo komunisti!

Popravki, ki vse še poslabšajo, ker, koga brigajo komunisti!

Gospa Reid, neki Prešeren iz neke Slovenije je v neki pesmi napisal, da je boljša junaška smrt kot suženjstvo. Tudi zato Sirci vztrajajo in se branijo pred ameriško »osvoboditvijo«. Slutiti je, da bo njihova moralna zmaga ena največjih v moderni zgodovini.

Angelinin brutalni »eksperiment« z otroki

Angelinin brutalni »eksperiment« z otroki

SSS – Sramotni spomenik Slovenije

SSS – Sramotni spomenik Slovenije