Ženska: Tvoje telo ni tvoje telo

Ženska: Tvoje telo ni tvoje telo

Tvoje telo ni tvoje telo, ženskam kričijo reklame, mediji, medicina, okolica. Kakor, da sama še vedno nima pravice odločati. Res je nima.

V Sloveniji je prav zdaj moški, ki je ubil svojo partnerko, dobil za umor 13 let zapora. Alkohol je olajševalna okoliščina. Če pije ženska, je slaba mati in ne njena olajševalna okoliščina. Oče, ki je morilec, ima stike z otrokoma ženske, ki jo je ubil. Razumete, koliko je vredno telo ženske? Toliko, da je rodila dva otroka. Zdaj z njima upravlja država. Ona je zgodovina. Jasno!

Če si ženska ti je jasno, da tvoje telo ni tvoje telo. Ne, niti danes. Nekatere so v javnosti začele opozarjati na slab položaj žensk, ko je na politično sceno prišel Donald Trump, kot domnevni največji sovražnik in poniževalec žensk. Donald Trump ne le, da je v vsaki vasi in v vsakem mestu, imamo ga v svojem sorodstvu. Kajne?

Žensko telo, globoko pred Donaldom Trumpom, ni vredno nič, če ni v najstniških letih, vitko in razstavljeno. In glej ženska, bolje zate, da si bogata. Če si revna in lepa, si kurba, ali vsaj sumljiva. Ni druge. Poglejte samo Melanie, pravijo poznavalci.

Nobena političarka in vidna osebnost ne črhne, ko kupuje šminko za 50 evrov, ki jo oglašuje komaj šestnajstletna "manekenka". Nobenega protesta ni. Čeprav je plačevanje najstnice iz bogate družine z izredno visokimi vsotami denarja sporno. Do žensk. Ti isti ugledni pripadniki družbe, kulturniki in oh in sploh razgledani, ki svoje najstnice posojajo za drag denar za reklame, potem krulijo v zvočnike, da se ženskam dogajajo krivice.

Ženske, ki danes delujejo v stratosferi Kim Kardashian s pomočjo medijev naredijo toliko škode, da je ni mogoče izmeriti. Mediji namreč vsak dan fotografirajo in komentirajo plitko in obsceno potrošniško hibernacijo njej podobnih teles, ki so groteskno marketinško stojalo. To naj bi bila svoboda izražanja? Ne, to je neskončna razprodaja ženskih teles.

Takoj za modno industrijo je žensko telo zavrgla medicina. In ga poteptala. Ženska ne sme odločati o tem, kako se bo zdravila. Niti, kako bo zdravila svoje otroke. To ni etično! Lahko pa si vbrizga botoks in silikon, da komaj govori in hodi. Vse to izvedejo medicinsko šolani kirurgi. Šolani na račun žensk, ki delajo v službah in plačajo davke. Tudi v Sloveniji imamo nagradno igro za nove umetne prsi. Ženske prosijo zanje, javno. Saj veste, z lajki. Tvoje telo ni tvoje telo, popravi ga, razreži ga, mogoče bo komu všeč? Ženskam samim očitno ni. Kaj je v psihi žensk, da se razprodajo za pol kilograma silikona? Naučile so se, da njihovo telo ni vredno nič, če ne rodi, ali ga krasijo krvavi posegi, takšne ali drugačne vrste.

Medicina ne pozabi ženskam omeniti, da je treba dojiti, negovati in paziti otroka non stop. Ko pride iz maternice, je tvoja skrb! Res je. Razen, če morda ne zakupiš maternice druge ženske in potem ta ista medicina pozabi na vso povezanost matere in otroka, ker pač plačaš. Zato medicina vzdržuje cele "farme" žensk, ki se jih umetno oplojuje in nato otroke odda plačniku.

Otroci? Ja. V stiski. Dve tretjini neprestano v stresu. V našem, tako imenovanem razvitem svetu. Razumljivo, da so v stresu, glede na to, kaj gledajo.

Newsweek: »Slovenija je brezbarvni del nekdanje Sovjetske zveze«

Newsweek: »Slovenija je brezbarvni del nekdanje Sovjetske zveze«

Slovenska leva politika je strahopetna

Slovenska leva politika je strahopetna