Z rokami med nogami ni revolucije

Z rokami med nogami ni revolucije

V tem trenutku, ko so otroci v Jemnu kot okostnjaki iz Auschwitza in ko medije preplavlja novica o zaroki princa Harryja iz Anglije, sočasno obstaja tudi »trend«, da nekateri živijo oblečeni v plastične kostume kot psi.

Moški, ki za »gospodarji« po štirih hodijo na sprehod, trdijo, da so kot običajni ljudje. Seveda so. Ampak ali ni izdaja sočloveka, da ne vprašamo ljudi, kaj jih je tako prizadelo, da svoj prosti čas preživijo ujeti v plastiko kot »psi«, ki to seveda niso? Za takšne »pse« prirejajo celo tekmovanja, kjer se prodajajo tudi spolno-mučilne naprave. Seveda je svoboda na prvem mestu in naj odrasli počnejo, kar pač želijo. V imenu orgazma menda.

Če so se v viktorijanski dobi dušili pod težo grožnje, da je seks greh in trpeli zaradi odrgnin steznikov, smo se znova zašli v ozračju, ki spominja na sifilitično orgijo Versajske palače brez stranišč. Šteje videz.

Spolna identiteta je postaja tržna roba že v vrtcu, šole v tujini se ukvarjajo z ustreznimi nalepkami na vratih stranišč. Medtem so otroci osamljeni, straši v dolgovih in na antidepresivih, hrana pa je komajda užitna.

Pronicljiv neodvisni medij Corbertt Report poroča o tem, kako zelo nepozorni in naivni smo. Se spominjate, kako je Savdska Arabija podelila državljanstvo robotki? V čem je tukaj napaka, sprašuje James Corbett? Da jo imenujemo po spolu, ker ga nima. Robotke ni - je kup le plastike in žic ter naložen računalniški program. Ni oseba, nima spola!

Idealno je, da se javnost prepira glede tega, kako bo kdo poklican: ona, ono, on, ne-ona-ne-on. Glede na to, da živimo v tako imenovani demokraciji, nas nihče ni vprašal, ali se strinjamo, da se milijarde evrov uporabijo za evropsko vojsko? Takšen monstrum se je namreč vzdignil, medtem ko so se v medijih bile bitke ali roza igrače zavirajo bodočo kariero deklic. V tem nepravičnem ponorelem svetu je roza kič dejansko še najbolj intelektualno obvladljiva tema in pričeska kakšnega predsednika.

Screen Shot 2017-11-30 at 12.20.52.png

Na ta način ima redkokdo čas nadzirati, da se je Evropska komisija srečala s prodajalci orožja šestinštiridesetkrat od leta 2014! Stroški za obrambo EU se silovito povečujejo in nameravajo vložiti nove milijarde v kupovanje orožja. NATO je ta mesec zahteval, da mora biti civilna (!) infrastruktura v Evropi pripravljena na napad.

Ali morda ne vemo česa pomembnega?

Se je morda zato Švedska odločila podvojiti število zaklonišč? Tamkajšnja vlada namerava nameniti 120 milijonov dolarjev za nova zaklonišča. Verjetno se ne bojijo preveč roza lego kock?

Prekrasna Švedska je letos organizirala največje vojaške igre v tem stoletju! Sodelovalo je 19.000 švedskih vojakov in skoraj 1500 vojakov NATA. Z letom 2018 Švedska ponovno uvaja vojaški nabor - v generaciji naj bi bilo izbranih okoli 4000 mladih na leto.

Zelo skandinavsko in napredno?

Medtem, ko se bo množilo število barv, zastav in spolov ter (ne)mogočih oblik spolnih izživljanj, se za našimi hrbti Evropa oborožuje do zob. Imajo dober načrt: z rokami med nogami ni revolucije!

S klikom na oglas podprete neodvisni medij. HVALA!

 

 

Ugrabljeno veganstvo: ni dieta, ni moda in ni politika

Ugrabljeno veganstvo: ni dieta, ni moda in ni politika

Ljubljanski ekofašizem: Za brskanje po smeteh globa 800 evrov

Ljubljanski ekofašizem: Za brskanje po smeteh globa 800 evrov