Pozdrav soncu za otroke je kultna vaja

Pozdrav soncu za otroke je kultna vaja

Ni dovolj, da je slovenska RKC poskrbela za enega največjih finančnih škandalov v samostojni državi? Družbi Zvon Ena in Zvon Dva sta za seboj pustili več sto milijonov evrov veliko luknjo v državnih bankah, ki smo jo polnili davkoplačevalci.

Očitno ni dovolj. Zdaj RKC resnično porazno komentira vajo pozdrav soncu, ki je sklop vaj joge.

»Že v vrtcih navajajo otroke na jutranji pozdrav soncu. Pa ne gre za to, da otrok pomaha sončku, kakor pač pomaha muci ali drevesu ob poti, ampak gre za kultno vajo, nekakšen poganski običaj.« Besede urednika revije Ognjišče, Boža Rustje.

Piscev RKC očitno ne zanima, da pozdrav soncu dobrodejno vpliva na psihofizično počutje otrok? Naj raje klečijo na kolenih in se zavedajo smrtnega greha?

Celo Univerza Harvard priporoča jogo za otroke, ampak Ognjišče že ve, da je to »poganstvo«. Zakaj bi bili otroci bolj veseli in sproščeni po pozdravu soncu, to pa že ne!

Silovito neznanje tovrstnih avtorjev, ki dodatno sramotijo RKC, je osupljivo. RKC naj se raje spomni, kako je sama povzela »poganske običaje«! Kaj ima Jezus, o njem vse najlepše, opraviti z zeleno smrečico v Cerkvi? Raste morda v Betlehemu?

Naslednji »poganski običaj«, ki ga RKC s pridom izrablja že mnoštvo let, so tudi pobarvana jajca. Menda ja ne mislite, da so si Jezusovi učenci in učenke v Jeruzalemu kuhali pirhe? Nikoli pa ne bi sledileci Jezusa odrezali noge prašiču, jo zavil v blago in se z njo sprehajali pred oltarjem, kajne? Toliko o »žegnani šunki«.

Mislite, da sta bančni pokol in zavajanje vse? Ah, ne. V Vatikanu so jezni na Slovenijo zaradi šolstva.

Pomislite! Ni dovolj, da se RKC nemarno rine povsod. Ob tem si dovoljuje celo takšno predrznost, kot je omenjanje verske svobode. Kdo je bil tisti, ki je z ognjem in mečem izbijal iz src in glav verovanje naših prednikov? Malce prelistajte svojo krvavo zgodovino RKC! Prav letos je bil organiziran posvet na temo pokristjanjevanja slovenskega ozemlja v Kobaridu 1331. Lahko  si preberete tudi odlično monografijo Pavla Medveščka-Klančarja, Iz nevidne strani neba in izvedeli boste, kdo in kako je zatiral versko svobodo v Sloveniji.

Dokler v Sloveniji ne bo enakovredno obravnavan vsak budist, šintoist, staroverec, Jehova priča, šamanist, Hare Krišna, sikh, ateist, džain, musliman in hindujec, lahko govorimo samo o nadaljevanju tisočletne diktature RKC. Za katero vemo, kam vodi! V bogatenje Cerkve in ne v versko svobodo!

Slovenija ni RKC dolžna, kakor si drznejo izražati, prav ničesar! RKC pa je dolžna svoje grabežljive in pohlepne prste odmakniti od tega, kar pripada vsem ljudem. To so svoboda, zemlja, voda in sonce. Uganete? Prav to so častili naši predniki. Še kako so se zavedali, da brez tega na Zemlji ne obstajamo. Nadutost človeka se najprej kaže v privatiziranju narave in njenem brezobzirnem izkoriščanju za bogatenje posameznikov, s čimer ima RKC od vseh največ izkušenj. Prosim še nekaj, prihranite si takšno leporečenje, kot je »trpljenje zaradi komunizma« v Sloveniji, ker RKC sama ima, na vesti posiljene in pobite otroke, do katerih ne kaže nobene empatije. Sicer bi prodala kakšen zlat kelih kdaj pa kdaj. Pa ga ne. V Vatikanu pa tako ali tako vse razpada od gnilobe bančnih in orgiastičnih škandalov. Prav nobene empatije ni zaznati, ne.

In še nekaj, dragi RKC priporočam, da pozdravlja sonce, brez njega ne boste našli poti do svojega mercedesa v temi in mrazu, ki bi zavladala.

Morda pa ne marate sonca, ker sije na vse enako? Natanko tako kot Jezusova ljubezen. Priporočam.

S klikom na oglasni prostor podpirate nedovisni medij. Hvala.

Ljubljanski ekofašizem: Za brskanje po smeteh globa 800 evrov

Ljubljanski ekofašizem: Za brskanje po smeteh globa 800 evrov

»Kaj boste za zajtrk?« »Tvojo desno dojko!«

»Kaj boste za zajtrk?« »Tvojo desno dojko!«