Rešitev! Javno merjenje moških organov

Rešitev! Javno merjenje moških organov

Pinterest

Pinterest

Mini ali maksi to zdaj ni več vprašanje -  hlače dol.

Svetovno vprašanje kopalk je doseglo vrhunec. Izpraskali bomo drug drugemu oči, pameti ni na vidiku, zaradi tistih pet minut, ko je ženska končno prišla do vode in po možnosti ima za vratom otroke in moža. Ampak pri kopalkah se ne konča, ženska garderoba je predolgo obsedala svetovno pozornost. Čas je za pozitivne spremembe, za enakopravnost! Stran z usmerjenostjo na ženske, napočil je trenutek za moške. Ta trenutek je zdaj!

Pinteretst

Pinteretst

Kakor vemo iz anekdot, vicev in vsakdanjega življenja, je moškim njihov spolni organ silno pri srcu, kar močno podpiramo. Zato je primerno, da zasije v vsej luči. Javno! Minili bodo neveseli časi bikini – bukrini debat, zdaj imamo lahko javne prenose, telenovele in mednarodne natečaje lepote, trdote in elastičnosti moških spolnih organov po dopolnjenem 25. letu starosti za moške vseh narodov in narodnosti, vere ali česarkoli. Pomemben je – organ!

Pomislite na razvoj gospodarske panoge, to bo bum! Piling za vaš dragoceni ud: dišeč, ph-nevtralen in medicinski na recept. Potem gel za matiranje ali bolj prožno kožo, da o kremah s Q10 ne govorim. Uporaba in pomembnost zeliščnih mini kopeli za tonus, prekrvavitev in držo moškega organa bodo teme zasidrane na naslovnicah vseh medijev.

Farmacevtski giganti bodo pognali proizvodnjo krem za posvetlitev ali potemnitev »kože na vaših najbolj dragocenih delih«. Seveda v regularni in bio ponudbi. Vzcvetela bo cela veriga frizerskih in kozmetičnih salonov za »dlake, ki ste jih žalostno prezrli, mi jim vrnemo prožnost in sijaj«, ki bo zaznamovala urbanizem tako velemest kot vaških zaselkov.

Visoke pete, botoks in face lifting za ženske bodo smetišče preteklosti, forume bodo preplavljale teme kot so: premalo poudarjen sečevod, prirojena in pridobljena ukrivljenost, prehrana in moj ud in podobno. Psihoterapevti bodo imeli zapolnjene skupine z delovnimi naslovi: predebeli, prekratki, predolgi in pegasti.

Ženske bomo lahko udobno živele s povešenimi dojkami in mlahavimi zadnjicami, igrale pikado ali vezle prte, karkoli, edini pomen bo imelo, kako se drži organ moškega. Me bomo brez skrbi, če bo kaj narobe, bo najbrž kriv moški organ. Lezbijke bodo visoko kotirale kot sodnice na lepotnih tekmovanjih moških organov. Od časa do časa bo kakšno dekle partnerja zaskrbljeno vprašalo, ali se je zanemaril, če je kožica njegovega organa še primerna za med ljudi ali se mu ne zdi, da uporablja milo, ki je premočno: »Poglej Jožeta, kako lepo mu stoji, ti si se pa zapustil.« Takšni stavki bodo prihajali iz ženskih ust, ko bodo igrale tarok, medtem ko bodo bingljajoče polovice solzne loputale z vrati.

Izoblikovala se bo tudi struja, vsak penis ima dušo, ki ne bo splošno sprejeta, se bodo pa trudili. Med volitvami bodo za moške kandidate kamere usmerjene pod pas, ker tam se bo pač odločalo, kako je kdo nadarjen. Raperji bodo kar naenkrat zelo zaželeni zeti. Glavno vprašanje pri vedeževalkah: »Bo imel naš lepega?« Hčerke bodo očetje s solzami sreče objemali rekoč: »Kaj vse ti je prihranjeno draga hči, ker mene vsak gleda najprej med noge.«

Uporaba pudra, barvanje sramnih dlak in parfumiranje moških organov pred javnim nastopom bo nekaj rutinskega, sicer se bo veljalo, da je moški nemaren in celo nevljuden. Skrivanje moških organov za kopalkami bo odvisno od parlamentarnih zasedanj ali to ogroža državno varnost, kulturo in obče dobro. Ali moškim organom nacionalne pomembnosti nemara primanjkuje vitamina D v primeru z ali brez kopalk, se igramo z zdravjem generacij in podobno. Ženske bodo lahko na plaži kot tjulnji ali galebi, nihče jim ne bo posvečal pretirane pozornosti, razen, če ne bodo imele ob sebi lepega organa med nogami spremljevalca. Celo Nobelovci bodo lahko sodelovali v teh globalnih razpravah, pod pogojem, da imajo kakovost tudi tam spodaj, ker za vse bodo veljala enakopravna merila: naj je lep, simpatičen, mlad ali vsaj prikupen, ker drugače bo težko uspel.

Zavedati se je treba, da so te spremembe lahko usodne za duševno zdravje moške populacije, a menimo, da je nujno včasih doživeti te čudovite razprave o svojem telesu na lastni koži. Tam, kjer je vsakdo občutljiv, se najbolj splača. Ženske smo že doktorirale, hvala lepa, doživele že vse faze oblek in noš in odkrivanja in zakrivanja telesa, vso paleto obsodb in lepotnih tekmovanj.

Oder je zdaj vaš!

Shirani karantanski maček ali nervosa slovenica

Shirani karantanski maček ali nervosa slovenica

Supermarket, kjer imamo očitno tudi kupci olimpijsko normo

Supermarket, kjer imamo očitno tudi kupci olimpijsko normo