»Kekec gre! Skrijte ženske, denar in domovino!«

»Kekec gre! Skrijte ženske, denar in domovino!«

V eni roki nosim sonce, v drugi pa uničenje?

V eni roki nosim sonce, v drugi pa uničenje?

Avstrijski skrajneži so si privoščili plakat s Kekcem in slovenskim grbom. Z njim javnost obveščajo, da smo Slovenci nevarnost za kulturo, socialo, službe in v paketu seveda tudi za ženske.

Naj »domoljubom« to počasi pronikne v možgane, da smo na ravni terorističnih celic iz Bližnjega vzhoda. Ogrožamo avstrijski način življenja in to brez zakrivljenih nožev in kalašnikov, zgolj s peresom za klobukom in dobro voljo.

Naravnost strašen narod!

Nedolgo tega so »domoljubi« s slovenske in avstrijske strani protestirali proti navalu beguncev.

Z njimi se globoko strinjam, eksodus beguncev ne sodi v vaško okolje Avstrije in Slovenije, kjer se sosedje zaradi dva metra gnile ograje napadajo s sekiro.

Šalo na stran, neselektivne množice beguncev so težava in med njimi so teroristični plačanci, ki načrtno izvajajo kriminalna dejanja. Ampak stavkati proti temu na ulici, je kot stavkati proti nosečnosti, ko ženska že doji. Treba je ustaviti politiko zahodnega imperializma, da bodo ljudje, ki so prej živeli v svojih državah, tam tudi ostali. Dokler zahod oborožuje fanatike in psihopate, je treba vzeti v zakup velike težave.

Vsega so krivi muslimani ali Slovani

»Mehkužni, neumni in premalo bojeviti. Razmnožujejo se dvakrat hitreje kot mi in umirajo prej. So daleč od civilizacije.«

Ne gre za opis kožnih bakterij, ampak Slovanov, kot jih je videl ameriški sociolog Edward Ross.

Zahodna Evropa je imela že v preteklosti izrazito slabšalen odnos so vzhodnega dela kontinenta. Ta rasizem se je izrazil tudi v fašizmu in nacizmu, ki je najbolj kruto udaril po Judih in Slovanih. Tukaj ni pomote. Slovani so bili tudi po kriterijih ameriške emigracije že od samega začetka ljudje »nižje kategorije«.

Muslimani so bili še pred nekaj meseci krivi za vse, in največja grožnja sveta. Kar naenkrat ni bila več pomembna gospodarska kriza, orožarske afere in korupcija. Mediji so poskrbeli, da je vladala panika in smrtni strah, da nas bodo vse pobili. No, saj še vedno ni izključeno, da nam vrnejo naša »darila«.

Nastala je težava zaradi, kaj pa drugega, ameriških volitev. Ne Meka, ne Vatikan, ne Stonehenge in ne Vanuatu, noben kraj ni tako svet kot kaj bo prdnila, oprostite, Bela hiša. Torej, muslimani so že bili krivi za vse, ampak na pol mrtvi, razseljeni in v bitkah, niso bili dovolj ugleden krivec za volilni rezultat v ZDA. Nihče se ni razstrelil na volišču in nobena letala se niso zaletela v Hollywood.

Tokrat, spoštovano občinstvo so vsega krivi Slovani. Natančneje ruski računalničarji, ki pijejo izmenično vodko in pesin sok. Nemarna zalega je, tako trdijo, uničila javno mnenje poštene Amerike. Zmagala ni oseba A iz ZDA, ampak oseba B iz ZDA. Vse zaradi čiste zlobe ruskih sil, ki zdaj strelja iz topov v Miamiju? Ameriške oblasti so zagnale še eno paranojo, tokrat proti tako imenovanim fake medijem, torej lažnim medijem. Kdor ni Američan laže, se razume. Ljudje namreč vse raje berejo ruske ali neodvisne medije, ker imajo puhlic dovolj.

Zahodna politika paranoično dela sezname, kaj ljudstvo lahko bere. V ogabni posmeh vsem diktatorjem, ki jih je pljuvala, da ji je slina kar tekla po obrazu.

Demokracija po novem je, da multimiljarderji delajo sezname, kaj bodo njihovi sužnji lahko brali. Narod je treba zaščititi pred razmišljanjem, kajne? Tudi pred tem, da se vprašajo, kako to, da je Edward Snowden, tisti, ki je razkril obsesivno paranojo ZDA, ki nadzoruje še dihanje gosenic, v Rusiji? Kako to, da ga niso mučili in vrgli v kakšno temno klet? Drugi primer je Julian Assange, evropska demokracija noče tako pomembnega borca za svobodo govora. Kakšna farsa!

Ko ženska hoče denar

Ko ženska hoče denar

Orgazmi popravljanja slovničnih napak

Orgazmi popravljanja slovničnih napak